17-10-2012, 04:14 PM
(08-10-2012, 06:28 PM)فاطمه طهماسبي نوشته: با تشكر از پاسختون. من سال 89 زماني كه دانشجوي ارشد بودم يه كاريابي تو مشهد ثبت نام كردم. هيچوقت هم كاري پيدا نشد. الان 2 سال و 4 ماه از ثبت نام در اون كاريابي ميگذره و 1 سال هم از فارغ التحصيلي ارشدم ميگذره. ميتونم از نامه اون كاريابي استفاده كنم؟با توجه به اينكه در دوران دانشجويي ارشد اونجا ثبت نام كردم؟ و اينكه اون موقع من مشهد بودم. يعني از زمان بعد از فارغ التحصيلي كه 1/8/90 بود تا خرداد 91 مشهد بودم الان چند ماهه كه اصفهان هستم. آيا بايد به اداره كار مشهد مراجعه كنم؟بهرحال اون 6 ماهي كه بايد درخواست تو كاريابي باشه منم مشهد بودمشما زمانی که دانشجوی ارشد بودین برای ارشدتون ثبت نام کردین؟! برای ثبت نام مدرک موقت رو میخوان یعنی باید فارغ التحصیل شده باشین.
لیسانس رو چجوری ازاد کردین؟
امروز دقیقا همین مورد برام پیش اومد برای ارشدم که رفته بودم اداره کار گفتن شما 89ثبت نام کردین کاریابی(90فارغ التحصیل شدم)(البته این یه اشتباه بوداز طرف کاریابی که 90رو 89 زده بود) گفتن از نظر ما ایرادی نداره و مهم زمان انتظار 6ماهه س که طی کردی اما ممکنه دانشگاه اذیت کنه.
راجب به محل سکونت جایی چیزی ازم نپرسیدن که اداره کار کجا رفتی، کاریابی کجا .بنظرم اگه براتون ممکنه همون اداره کار مشهد برید ونگید اصفهان ساکن هستین(احتیاطا)
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم