(12-09-2012, 09:31 PM)katireza نوشته:شرایط دریافت امریه رو میتونید در این ارسال مطالعه کنید دوست من؛بابت پاسختون ممنون . ولی من فارغ التحصیل بهمن 90 هستم و متلا اگر دی اعزام بخورم میتونم واسه اواسط آبان تعجیل بگیرم... با توجه به رشتم کجاها میتونم امریه بگیرم.؟؟؟؟؟.... حتما برای امریه باید پارتی داشت اگه اینجوریه بیخیال بشم؟......ممنون از پاسختون
1- تأهل
2- معاف از رزم
3- بستگان درجه یک ایثارگران (شهدا، جانبازان، آزادگان و...)
4- تحت پوشش کمیته امداد
5- در بعضی از سازمان ها مثل مسکن و شهرسازی (رتبه های اول، دوم و سوم ورودی دانشگاه ها)
6- این بند، یک شرط نانوشته است، اون هم کسی/چیزی نیست جز بند پ!
(البته داشتن یک شرط از این شروط کفایت میکند) - در ادامه همون ارسال، ادرات پذیرش کننده نیروی امریه ذکر شده اند.
(12-09-2012, 09:31 PM)katireza نوشته:ولی من فارغ التحصیل بهمن 90 هستم و متلا اگر دی اعزام بخورم میتونم واسه اواسط آبان تعجیل بگیرم...با توجه به رشتم کجاها میتونم امریه بگیرم.؟؟؟؟؟....
دوست من، تمامی دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر، در ابتدای ماه های زوج اعزام میشوند و نه اواسط یا اواخر آن.
معمولا در مورد تعجیل خیلی سخت گیری نمیشود، البته لازم به ذکر است که تعجیل یا تاخیر تا حدود زیادی بستگی به تعداد سربازان اعزامی در اون برهه زمانی داره، یعنی به عنوان مثال اگر تعداد سربازان اعزامی در ماه آبان زیادتر از حد معمول باشد، کم پیش خواهد آمد که با تعجیل به این ماه موافقت شود، البته باز هم تکرار میکنم که معمولا در مورد تعجیل چنین مشکلی وجود نخواهد داشت
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.