(11-10-2012, 03:54 PM)salazar716 نوشته: خو وقتی یه نفر دایره ی لغتش رو ببره بالا و نصفِ هر کتاب رو هم نخونه خوب طبیعیه که دو ماهه تموم شه!به نظر بنده حقیر شما حتما معدلتون در اولویته چون نمیشه تغییرش داد بعدا!....آخه یه طوری گفتین که انگار رسما وقتتون اضافه اومده! حتما ولی کل یکی دوتا کتابو بخونین تا امتحان....درسته میگن مثلا اسپیکینگ فلان کتاب مثلا کمتر منطبق با آزمونه ولی علاوه بر اینکه همشون اینطوری نیستن، شما باید بالاخره با یه چیزی تمرین کنین...من فکر کنم شما زمان مطالعتون رو کم کنین ولی کلا کنار نذارین هیچی رو...مثلا بهیچ وجه تماستون رو با لسینینگ های آکادمیک از دست ندین...نمره سه تا اسکیلتون بطور مستقیم و غیرمستقیم به نمره لسینینگ بستگی داره و لسینینگ هم راه افتادنش متاسفانه به زمان نیاز داره (البته اگه بک گراند خیلی خوبی داشته باشین راحت تره) پس آهسته و پیوسته ...حالا نمره خوب ردینگ خیلی بستگی داره به لغت...شما بهتره تا یه حد لغت بلد باشین...مثلا حتما essential word رو بخونین و کلا دایره لغتتون رو ببرین بالا، به تدریج و با لغاتی که پرکاربردن در متن ها و لکچرها ...و نهایتا کمبریج رو یه طوری تو برنامه تون بذارین که کامل بخونین...حتما موفق میشین
کلا اول بهتره دایره ی لغت تا حد معقول بالا بره و بعد تمرینه رایتینگ و اسپیکینگ و بعد کتاب های تافل یا از همون اول کتاب های تافل و بالا بردنه دانشه لغت و رایتینگ و اسپیکینگ؟!
آخه من الان دومی رو دارم اجرا میکنم واقعا وقته درس خوندن واسه معدل و اینا و یا حتی ذره ای کاره اضافه واسه دانشگاه رو ندارم!
خواستم ببینم میشه به نوعه 1 تبدیلش کرد که یه ذره جای درس و کاره اضافه هم بمونه یا نمیشه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا