من یادم هست چند سال پیش که دوستان دانشگاهیم که تازه فارغ التحصیل شده بودند دفترچه را پست می کردند تقریبا برای 6 ماه بعد وقت اعزام می دادند. البته اگر ظرفیت خالی داشته باشند فکر می کنم امکان این وجود داشت که یک دوره 2 ماهه عقب یا جلو انداخته شود. همین طور کسانی که دنبال امریه گرفتن بودند می گفتند که می بایست زودتر اقدام کرد و وقتی نزدیک به مقطع آموزشی می شود ممکن است فرصت نشود و مجبور شوید بعد از آموزشی در یک جایی که خودشان می گویند خدمت کنید. از این نظر شاید بهتر باشد همان عقب تر بیافتد و در عوض امریه بگیرید تا اینکه زودتر باشد و فرصت نکنید امریه بگیرید. اطلاعات من در این مورد قدری قدیمی هست و بهتر است از افرادی که اخیرا پیگیر گرفتن امریه بوده اند و اطلاعاتشان به روز تر است هم بپرسید که ببینید برای این جایی که گفته اید چند روزه کارهای امریه تان درست می شود و اینکه افرادی که الان اقدام می کنند تقریبا تاریخ اعزامشان برای چه زمانی می افتد.
(04-10-2013, 05:47 PM)'payan22' نوشته: سلام به دوستان
من از دادگستری می خواهمامریه بگیرم چیکار کنم تا تاریخ اعزامم بیفته دی ماه92 تا 25 مهر وقت دارم تا مدارک بدم
خواهش میکنم کمکم کنین
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -