25-11-2013, 07:05 AM
(22-11-2013, 09:41 PM)'Pouyan.B' نوشته: سلام - خواهشا یکی جواب سوال منو بده! خیلی مهم و حیاتیه واسم! (سوال زیاد مربوط به این تاپیک نیست اما چون توی تاپیک خودش کسی جواب نداد اینجا پرسیدم)
من سال 88 مهندسی مکانیک دولتی روزانه قبول شدم و تا الان حدود 80 واحد با معدل پایین پاس کردم و به دلیل عدم علاقه مدرک کاردانی گرفتم و انصراف دادم. حالا می خوام برای لیسانس طراحی صنعتی به زبان آلمانی اپلای کنم ( در حال خوندن آلمانی هستم)
سوالم اینه که آیا من هم باید یک سال کالج شرکت کنم یا نه؟
و اینکه آیا برای اپلای می شه کلا اسمی از دانشگاه رفتن و انصرافم نبرم و همون مدارک دیپلم و پیش و بفرستم؟ (معدلهای 17.5 و 18.5)
ممنون
دوست عزیز...
تاپیک های مختلف خیلی فرقی نداره برای افرادی که جواب شما رو میدونن و پرسیدن سوالتون چند جا کمکی بهتون نمیکنه در جواب...
مطمئن باشید اگه کسی بدونه جوابتون رو با همون یه بار پرسیدن جواب میده و دریغ نمیکنه.... این نگرش درستی نیست و لطفا رعایت کنید
فک نمیکنم نیازی به کالج داشته باشید، مخصوصا اگه نمره ی زبان مناسب آورده باشید و تمام پیش نیاز های لازمه رو برای پذیرش داشته باشید..
به نظر من که مشکلی نیست که اسمی نیارید... راهی نداره بخان بفهمن و اگه هم بفهمن خیلی بد نیست، اگه من جای شما بودم حتما میگفتم بهشون اینجا دانشگاه رفتن رو چون به نظر من مفیده براتون گفتنش...
اینا همه نظرات شخصی من بود و ممکنه اشتباه باشه...
موفق باشید و امیدوارم کمک کرده باشم... سوالاتتون واقعا جزئی و دقیقه و ما معمولا تا از یه چیزی مطمئن نباشیم جواب نمیدیم... برای همون شما به جوابتون نمیرسیدید....
موفق باشید
تاپیک های مختلف خیلی فرقی نداره برای افرادی که جواب شما رو میدونن و پرسیدن سوالتون چند جا کمکی بهتون نمیکنه در جواب...
مطمئن باشید اگه کسی بدونه جوابتون رو با همون یه بار پرسیدن جواب میده و دریغ نمیکنه.... این نگرش درستی نیست و لطفا رعایت کنید
فک نمیکنم نیازی به کالج داشته باشید، مخصوصا اگه نمره ی زبان مناسب آورده باشید و تمام پیش نیاز های لازمه رو برای پذیرش داشته باشید..
به نظر من که مشکلی نیست که اسمی نیارید... راهی نداره بخان بفهمن و اگه هم بفهمن خیلی بد نیست، اگه من جای شما بودم حتما میگفتم بهشون اینجا دانشگاه رفتن رو چون به نظر من مفیده براتون گفتنش...
اینا همه نظرات شخصی من بود و ممکنه اشتباه باشه...
موفق باشید و امیدوارم کمک کرده باشم... سوالاتتون واقعا جزئی و دقیقه و ما معمولا تا از یه چیزی مطمئن نباشیم جواب نمیدیم... برای همون شما به جوابتون نمیرسیدید....
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز