بابک شوهر من محضر رفت که اجازه نامه بنویسه گفتن برو پلسی +10 اونجا رفت گفتن وقتی پاسپورت داره پسرت یعنی شما اجازه خروج از کشور را دادین به نظرتون چی کار کنم؟
پس 100ملیون کافیه؟
پس 100ملیون کافیه؟
مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2)
|
بابک شوهر من محضر رفت که اجازه نامه بنویسه گفتن برو پلسی +10 اونجا رفت گفتن وقتی پاسپورت داره پسرت یعنی شما اجازه خروج از کشور را دادین به نظرتون چی کار کنم؟
پس 100ملیون کافیه؟
18-12-2013, 11:05 PM
(17-12-2013, 11:41 PM)'آفرینش' نوشته: بابک شوهر من محضر رفت که اجازه نامه بنویسه گفتن برو پلسی +10 اونجا رفت گفتن وقتی پاسپورت داره پسرت یعنی شما اجازه خروج از کشور را دادین به نظرتون چی کار کنم؟ شما از ایشون یک نامه انگلیسی عادی (غیرمحضری) بگیرید و همراه داشته باشید که درش شماره تماس و آدرس ایشون باشه و همراه خودتون ببرید. همین پاسخی که پلیس +۱۰ به شما گفته رو هم اگر سفارت پرسید بهشون بگید. یعنی بگید که بدون اجازه ایشون به پسرتون پاسپورت نمیدادند.
احتمال خیلی زیاد ازتون میپرسند که چرا همسرتون در این سفر همراهتون نیست. برای این سوال هم پاسخ آماده کنید. احتمالا بهترین پاسخ رو راست بودن و گفتن دلایل اصلیای هست که ایشون همراه شما نیست، حتی اگر دلیلش اینه که ایشون به این خاطر همراه شما نمیاد تا شما راحتتر بتونید ویزا بگیرید. ۱۰۰ میلیون هم کاملا کافیه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
19-12-2013, 01:07 AM
یه دنیا ممنون که راهنمایی کردین
داخل تائیدیه سفارت مشخصات کامل mrv هست نگرانیم را برطرف کردین فقط اجازه ورود کالسکه بچه رو میدن؟ چون اون ساعت بچه ها خوابن کسایی که رفتن سفارت میدونن اجاره ورود غذای بچه و یه ماشین کوچولو و کالسکه رو میدن یا نه؟
20-12-2013, 03:12 AM
(19-12-2013, 01:07 AM)'آفرینش' نوشته: یه دنیا ممنون که راهنمایی کردین متاسفانه پاسخ سوال شما رو دقیق نمیدونم. برای افراد بزرگسال که تقریبا به غیر از مدارک هیچ وسیله اضافی رو اجازه نمیدند همراه ببرید، اما شاید برای بچهها فرق بکنه. نمیدونم از کدوم سفارت وقت گرفتهاید، ما در این این انجمن برای تجربیات مصاحبه در سفارتهای مختلف موضوعهای مختلفی داریم. مثلا اگر از سفارت آنکارا وقت گرفته باشید، میتونید سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید، شاید دوستان دیگه بتونند اطلاعات بهتری بدند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
18-01-2014, 04:28 PM
با سلام . من برای ویزای توریستی اقدام کردم . کارمند دولتی هستم . یکی از اقوامم که در آمریکا هست مخارج من رو در طول اقامتم در آنجا تقبل کرده است . من مدارک مربوط به حکم دولتی بودنم و پایان خدمتم و سند منزل و حتی اجاره نامه را آماده کرده ام . فرم DS 160 رو هم خودم پرکردم . می خوام راهنمایی کنید که آیا داشتن حساب بانکی و پرینت حساب نیاز هست حتما و اگه هست تا چه میزان ؟ یا اینکه لازم است حتما حساب گردش داشته باشد؟ در فرم Ds نیز قید کردم که هزینه سفرم را خودم می پردازم. ممنونم
18-01-2014, 09:12 PM
همین که یک گواهی بانکی از موجودی حساب بگیرید (به انگلیسی) که نشون بده می تونید مخارج خودتون رو در اون مدت تامین کنید کفایت می کنه. ارفامی در حدود معادل ریالی یا ارزی 10 هزار دلار کفایت می کنه و نیازی نیست ارقام خیلی نجومی در حساب بگذارید. اگر در حکم شما میزان حقوق ماهانه شما هم اشاره شده باشه خوب هست چون از روی اون حدود تمکن مالی شما رو حدس می زنند. اگر شرایط کاری و حقوق شما خوب باشه شانس گرفتن ویزاتون هم زیاد میشه چون نشون میده که علاقه مند هستید که با برگشتن خودتون اون کار رو حفظ کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
19-01-2014, 12:37 AM
با سلام و تشکر از پاسخ شما میخواستم بدونم که از زمان دادن ویزا ی متقاضی . تا چه زمان میتونه از کشور خارج بشه؟
19-01-2014, 12:40 AM
(19-01-2014, 12:37 AM)'Mehrdoost' نوشته: با سلام و تشکر از پاسخ شما میخواستم بدونم که از زمان دادن ویزا ی متقاضی . تا چه زمان میتونه از کشور خارج بشه؟ درود
از زمان پیک آپ ویزا 3 ماه مهلت ورود شما به خاک امریکاست You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
19-01-2014, 03:01 PM
با سلام . میخواستم بگم که فامیل من که آمریکا زندگی میکنه در فرم affidat of support کلیه مخارج اقامت من رو تقبل کرده . با اینحال باز هم باید در حسابم 10 هزار دلار باشه ؟ ضمنا باید گردش حساب را پرینت ببرم یا اینکه نوشته باشه من چقدر پول در حسابم هست؟ ممنونم
20-01-2014, 11:17 PM
(19-01-2014, 03:01 PM)'Mehrdoost' نوشته: با سلام . میخواستم بگم که فامیل من که آمریکا زندگی میکنه در فرم affidat of support کلیه مخارج اقامت من رو تقبل کرده . با اینحال باز هم باید در حسابم 10 هزار دلار باشه ؟ ضمنا باید گردش حساب را پرینت ببرم یا اینکه نوشته باشه من چقدر پول در حسابم هست؟ ممنونم کلا بایدی وجود نداره، وقتی اونا ساپورت میکنن قاعدتا مشکلی نیست، ولی در صورت امکان برای محکم کاری یک Bank statement از حساب خودتون هم داشته باشید (که اگه نیاز شد ارائه کنید)
همون پرینت حساب مالی (Bank statement) کفایت میکنه You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
|
|