25-01-2014, 11:17 AM
(25-01-2014, 10:53 AM)'giga' نوشته: سلام من سطح زبانم متوسط به بالا هست (upper intermediate). به نظر شما می خوام 2/5 ماه دیگه تافل بدم 1/5 هست که دارم برای تافل می خونم . می خوام 4 ماه دیگه GRE بدم به نظر شما میشه تافل و GRE رو با هم خوند . از نظر زمانی کم نیست؟
بنظر من کسی که برای تافل می خونه در واقع برای جی ار ای هم داره آماده میشه. لغتهایی که می خونید چه اسنشیال چه 1100 تو هر دو آزمون خیلی کاربرد داره گرامر هم به همین صورت. در مورد ریدینگ هم با خواندن متون ساده تر در تافل بمرور برای متون جی ار ای آماده می شوید. تفاوت ریدینگ تافل و جی ار ای دراینه که در اولی اگر متن بفهمید اکثر سوال ها می تونید جواب بدهید در دومی باید اول متن بفهمید بعد اگر توانایی استنباط داشته باشید میتونید به سوال ها جواب بدهید. در مورد رایتینگ هم در مورد تافل باید متن روان و صحیح بنویسید حالا حتی موضوع که بحث می کنید منطقی هم نباشه مشکلی نداره در جی ار ای اول به منطقی که بحث می کنید توجه می کنند و انتظاری هم که از سطح گرامر و لغات شما دارند بالاتر ولی تفاوت در اینه که نمره ای که از یک غیر نیتیو انتظار دارند پایین تر.