20-02-2014, 05:54 PM
به نظرم مهم ترین همان زبان هست اگر میخاهید به کانادا بروید.ببینید معدل شما متوسط به پائین هست و زبان بهترین گزینه برای بهتر جلوه دادن شما هست.مقاله که سخته بخواهید بنویسید چون ارتباطتتان با محیط علمی دور شده هست.حالا بعد از زبان هر کاری که به نوعی باعث تقویت رزومه ی شما بشه مفید هست ولی همچنان زبان از واجبات هست مخصوصا باید به فکر نمره ای بالاتر از ایلتس 6.5 باشید
(20-02-2014, 04:41 PM)'Omid.hsz' نوشته: سلام. ممنون از سایت خوبتون
من لیسانس مهندسی متالورژی از دانشگاه آزاد کرج با معدل 13 دارم و به تازگی خدمت سربازی رو تموم کردم . در حال خوندن زبان انگلیسی جهت مدرک آیلس هستم و مدت 1سال هم فرانسوی خوانده ام. برادرم ساکن کانادا و دارای پاسپورت کانادایی است. می خواستم بدونم برای گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس در یک دانشگاه معمولی کانادایی (نه لزوما با رنکینگ بالا) چه اقداماتی به جز خواندن زبان رو باید در اولویت قرار بدم تا شانسم افزایش پیدا کند. آیا سر یک کار مربوط به رشته ام بروم؟ دوره های تخصصی مربوط به رشته ام (مثلا دوره جوشکاری و ...) رو بگذرونم؟ نرم افزارهای مربوط به رشته ام رو کار کنم و یاد بگیرم؟ و اینکه آیا وجود برادرم شانسم رو بالا می بره یا خیر. خلاصه قصد 100در100 واسه رفتن دارم، چه کارهایی بیشتر از همه کمکم میکنه و کمتر زمان می بره؟