كشور مقصدم در وهله اول آمريكاس و بعد كانادا نفر اول مقاله خودم هستم تكي
هنوز GREو TOEFL ندادم پاييز ميخوام بدم
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
|
كشور مقصدم در وهله اول آمريكاس و بعد كانادا نفر اول مقاله خودم هستم تكي
31-03-2014, 11:19 PM
دوستان تقریباً همهچی رو گفتن، فقط من یه بار دیگه بگم که یه پرونده شما به صورت یه کل نگاه میکنن، مقاله در عین اینکه خیلی خوبه، و موثر تو پذیرش گرفتن، همه چیز نیست، و لازمه شما یه GRE حدود 320 با رایتینگ حدود 4 و تافل حدود 100 هم داشته باشین، پس برای همه با هم برنامه ریزی کنین، ولی اگه این موارد به همراه توصیههای خوب از استادهاتون داشته باشین، و با مقاله، شانستون برای دکترای مستقیم خوبه، هرچند هیچ چیز صددرصد نیست و گاهی دوستان با رزومههای عالی هم سال اول پذیرش نمیگیرند. بعلاوه اینکه مطمئنین مقاله به موقع حاضر میشه، چون شما الان حدود 8-9 ماه وقت دارین و پروسه قبول شدن مقاله و خیلی طبیعیه که از زمانی که حاضر میشه و فرستاده میشه حدود 6 ماه طول بکشه. خلاصه اینکه همیشه یه ریسک تو این قضیه هست و هیچوقت نمیشه مطمئن شد، برای کسی که 12 میلیون بخش بزرگی از سرمایهش هست نمیارزه، ولی برای کسی که برنامه داشته خرج حدود 400 میلیونی دکترا تو آمریکا رو خودش بده، میارزه. بعلاوه حتماً تو نوشتن مقاله همکاری کنید و در مسلط باشین به همهی کارهایی که انجام میشه، بحث اخلاقیش به کنار، هم موقع پذیرش ممکنه مصاحبه حضوری کنن و سوالات واقعاً با جزئیات از مقاله بپرسن، هم بعد که اونجایین بالاخره دید اینه که شما تو اون بخش کاملاً حرفهای و مسلطین که یه مقاله معتبر دادین تنهایی، یعنی درسته که از کسی کمک میگیرین برای مقاله، ولی آموزش ببینین تو این پروسه نه اینکه مقاله آماده تحویل بگیرین.
31-03-2014, 11:32 PM
رضا جان مرسي از راهنماييتون
من علاوه بر 12 ميليوني ك قراره واسه كيتام هزينه كنم،قراره خودم كار كنم و به هيچ وجه قرار نيست مقاله از جايي كپي يا خريداري بشه،چون هم خيلي ريسكيه و هم تاثيري رو سواد نداره.اميدوارم كه همه چيز جور بشه از همه بچه ها ممنونم
31-03-2014, 11:42 PM
آها، ببخشید، من متوجه نشده بودم که هزینه خرید تجهیزات مقالهتون هست. با این حساب بنظر من ارزشش رو داره اگه شرایط مالیتون اجازه میده. فقط حواستون به برنامه زمانی هم باشه چون یه خورده فشردهست کارهاتون. آماده شدن برای GRE زمانبره و مقاله هم بیشتر، TOEFL هم که هست، ولی با یه برنامه مناسب حتماً نتایج خوبی تو امتحانها میگیرید و با مقاله شانس خوبی هم دارین.
موفق باشین
01-04-2014, 12:14 AM
شدنی که شدنیه، ولی بدون نمره زبان و GRE واقعاً نمیشه هیچ نظری داد، و حتی با اونها هم باز فقط مطابق تجربیات قبلی میشه یه حدس زد. با این حال اگر نمرههایی که بالا بحثش شد و توصیهنامههای خوب رو داشته باشین، بنظر من تنها نقطه ضعفی که میمونه که شاید 50 دانشگاه اول زیاد احتمالش نباشه معدل شماست که زیاد بالا نیست، هرچند بد هم نیست، و مشکل عمدهای نداره. با اون شرایط دانشگاههای محدوده 50 تا 100 محدوده معقولیه، با این حال جز این محدوده، 2 تا دانشگاه زیر 50 و چندتا بالای 100 اگه بزنید احتمال پذیرش گرفتن با فاند کامل نسبتاً خوبه.
موفق باشین
01-04-2014, 01:01 PM
سلام من میخوام یک سری اطلاعات اولیه وکلی برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد برای مهندسی برق برای شروع کار داشته باشم ولی هنوز چیزی پیدا نکردم.لطقا به من ادرس مناسب رو بدهید.ممنون
ان فدر شکست میخورم تا شکست دادن را بیاموزم.s:t
01-04-2014, 01:13 PM
(01-04-2014, 01:01 PM)'سهیل توفیقی' نوشته: سلام من میخوام یک سری اطلاعات اولیه وکلی برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد برای مهندسی برق برای شروع کار داشته باشم ولی هنوز چیزی پیدا نکردم.لطقا به من ادرس مناسب رو بدهید.ممنون اطلاعات اولیه رو می تونید از جزوه فروم بگیرید دوست عزیز.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
01-04-2014, 01:47 PM
(01-04-2014, 01:01 PM)'سهیل توفیقی' نوشته: سلام من میخوام یک سری اطلاعات اولیه وکلی برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد برای مهندسی برق برای شروع کار داشته باشم ولی هنوز چیزی پیدا نکردم.لطقا به من ادرس مناسب رو بدهید.ممنون
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
01-04-2014, 01:59 PM
من اگه بخوام بدونم قطب رشته ايي كه ميرم كدوم كشور و كدوم ايالت هستش، از كجا بايد اين اطلاعاتو كسب كنم؟
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
3 مهمان |