24-02-2014, 08:13 AM
(24-02-2014, 03:33 AM)'m1990' نوشته: سلام و خسته نباشید به همگی
صد در صد باهاتون موافقم که میگین اونا خودشون میتونن دربیارن gpa رو ولی من نیاز دارم که gpa خودم رو بدونم تا بفهمم در یک دانشگاه بخصوص امکان قبول شدن رو دارم و یا نه؟
اخه توی requirement دانشگاه نوشته gpa:3 خب من باید بدونم که جی پی ای من 3 می شه یا نه؟
وفتی با gpa calculator یا ویکی پدیا یا WES میسنجم معدل 60 واحد آخر من خیلی بالاتر از 3 میشه ( تقریبا 3.45) ولی وقتی طبق روش خودم حساب میکنم ( یعنی نمرم رو ضربدر 5 میکنم یا به عبارت دیگه درصد میگیرم و بعد gpa میگیرم از 3 کم تر میشه. gpa:2.8) . لطفا لطفا کمکم کنید چون خیلی استرس دارم از موقعی که به روش دوم حساب کردم.. ممنون
اگه منظورت اینه که معدل تقسیم بر 5 می کنی (معدلت 14 است و می شه 2.8) خوب کارت غلط و همون روش WES استفاده کن. این روش برای معدل های یکسان نمره ای متفاوت میده و بستگی به ریز نمراتت داره. مثلا در مورد من کارشناسیم خیلی خراب میشه بخاطر اینکه نمره های 19 و 20 زیاد دارم و در کنارش نمره های خیلی پایین هم همینطور ولی وقتی با روش WES تاثیر نمره های پایین خیلی بیشتر. مثلا اگر فرضا یک نمره 10 و یک نمره 20 داشته باشی با معدل 15 با این روش نمرتون میشه 2.5 و اگر دو تا 15 داشته باشی میشه 3