(01-05-2014, 04:40 PM)'MojtabaOmid' نوشته: سلام
من دانشجوی ترم 4 مهندسی IT دانشگاه تبریز هستم
می خواستم بعد از گرفتن لیسانسم از ایران مجدداً برای دوره ی لیسانس UNSW اقدام به گرفتن پذیرش کنم
سوال اولم اینه که دقیقاً چه مدرک هایی نیاز دارم و دقیقاً چیکار باید بکنم
سوال دومم هم اینه که آیا داشتن مدرک های بین المللی در زمینه IT مثل network+ و LPIC1 و .... می تونه در شانس گرفتن پذیرش موثر باشه ؟
متشکر از راهنمایی هاتون
1. برای مقطع لیسانس پیشنیاز خاصی وجود نداره و گرفتن پذیرش به پیچیدگی مستر و دکترا نیست. در وبسایت خودشون راجع به متقاضیان از کشور ایران توضیحی ندادند، ولی با یک نگاه اجمالی به وبسایتش متوجه شدم یک شرطش اینه که سال اول دانشگاه ایران رو باید پشت سر گذاشته باشید و دیگر اینکه معدلتون بالای 13 باشه. منبع
ضمناً مدرک آیلتس با حداقل امتیاز کل 6.5 و همینطور حداقل امتیاز 6 در همه آیتمهای آن باید داشته باشید.
2. بله قطعاً میتونه موثر باشه. در رزومه تحصیلیتون ذکر کنید، اگر هم انگلیسی هستند هنگام اپلای براشون بفرستید. اگه فارسی هستند و یا اینکه ندارید، پیشنهاد میکنم خودتون رو بزحمت نندازید، چون برای مقطع لیسانس چندان از شما انتظار ندارند.
ضمناً من خودم این دانشگاه درس خوندم، اگه بازهم سوال داشتید در خدمتم.
ضمناً مدرک آیلتس با حداقل امتیاز کل 6.5 و همینطور حداقل امتیاز 6 در همه آیتمهای آن باید داشته باشید.
2. بله قطعاً میتونه موثر باشه. در رزومه تحصیلیتون ذکر کنید، اگر هم انگلیسی هستند هنگام اپلای براشون بفرستید. اگه فارسی هستند و یا اینکه ندارید، پیشنهاد میکنم خودتون رو بزحمت نندازید، چون برای مقطع لیسانس چندان از شما انتظار ندارند.
ضمناً من خودم این دانشگاه درس خوندم، اگه بازهم سوال داشتید در خدمتم.