13-06-2014, 02:39 PM
(13-06-2014, 02:16 PM)'azade_bkk' نوشته: سلام و خسته نباشید،من به تازگی عضو فروم شدم،دقیقا نمیدونم اینجا جوابمو میگیرم یانه،ممنون میشم از کمکتون
من لیسانس مهندسی برق-الکترونیک دارم از دانشگاه خواجه نصیر با معدل 14/89 ،هیچ مقاله و پیپری هم نداشتم تاحالا،هنوز آزمون زبان رو هم ندادم اما با شناختی که از خودم دارم و پایه زبان نسبتا قویم روی 90 تا 100 میتونم حساب کنم،پایان نامم ساخت و طراحی سیستم اتوماتیک درجه زنی کاشی و سرامیک بود با استفاده از image processing و نرم افزار labview که کار جدیدی بود و اگه روش وقت بزارم مقاله خیلی خوبی از توش حتما در میاد،تو بحث recomendation هم از دوتا از استادای خیلی خوب دانشگاه که یکیشون استاد راهنمای پروژم بوده میتونم ریکام بگیرم،3سالم هست دبیر فیزیک دبیرستان هستم و از رییس اسبق دانشگاه اراک هم میتونم ریکام کاری بگیرم.(رییس موسسه ای که توش تدریس میکنم هستن)
با این اوصاف آیا شانسی برای پذیرش و فاند گرفتن توی دانشگاه های ترجیحا آمریکا یا ایتالیا(یا دیگه اگه اینا نشد جای دیگه )دارم؟
میشه دانشگاه هایی که شانسی ممکنه داشته باشم رو بم معرفی کنین؟
دوست گرامی سلام به فروم خودتان خوش امدید
- اولا خدمت شما عرض می شود بورس مستر شدن از امریکا علاوه بر نمره تافل یا ایلتس به نمره جی ار ای هم نیاز دارید و شانس گرفتن بورس برای شما وجود دارد ولی دانشگاه های با رنک 100 به بالا باید فکر کنید من دانشگاه های West Virginia و SIUC و Houston و California State University Long Beach و Wyoming و NMSU و UAB را پیشنهاد می دهم بررسی کنیدثانیا در مورد ایتالیا شانس داری بنظر من دانشگاه Bologna را مد نظر قرار بدهید چون دوستان در چند سال اخیر با معدل مشابه شما این دانشگاه موفق به گرفتن بورس شدند و نمره جی ار ای خیلی بهشان کمک کردثالثا شما حتما سوابق کاری و تدریس خود را جمع کنید و ترجمه کرده و برای دانشگاه ها بفرستید که ان هم تاثیر خوبی برای TA شدن داردرابعا پیشنهاد می کنم یک پرتفوی تشکیل بدین از مثلا 7 دانشگاه که 3 تا دانشگاه امریکا + 2 تا ایتالیا + 2 یا سه تا فنلاند باشد که زودتر به نتیجه برسیددر نهایت بنظر من راحت از فنلاند پذیرش می گیرید که به عنوان اخرین تیر خود ان را در نظر بگیرید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]