17-06-2014, 03:31 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2014, 03:32 PM توسط dr behnoosh.)
ممنون از پاسختون . لیست دانشگاه هایی و که واسه رزیدنتی میشه اقدام کرد از کجا باید بگیرم؟
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
|
17-06-2014, 03:31 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2014, 03:32 PM توسط dr behnoosh.)
ممنون از پاسختون . لیست دانشگاه هایی و که واسه رزیدنتی میشه اقدام کرد از کجا باید بگیرم؟
17-06-2014, 09:41 PM
(17-06-2014, 03:31 PM)'dr behnoosh' نوشته: ممنون از پاسختون . لیست دانشگاه هایی و که واسه رزیدنتی میشه اقدام کرد از کجا باید بگیرم؟ خیلی راحت در گوگل سرچ کنی بدست خواهد اومد. من اینجا مواردی از گرایش و مشخصات دوره پزشکی در المان رو پیدا کردم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
20-06-2014, 01:10 PM
سلام من دانشجوی سال آخر معماری از دانشگاه دولتی شیراز هستم در واقع درسم تموم شده فقط پایان نامه مونده می خواستم واسه ادامه تحصیل به یکی از دانشگاه های رایگان در آلمان برم و خودم گرایش معماری منظر و دوس دارم ولی اطلاع زیادی از دانشگاه ها و گرایش های هر دانشکده ندارم می خواستم اگه می شه کمی منو راهنمایی کنین که تو رشته من کدوم دانشگاه بهتر ه و کدام گرایش ها رو داره و این که هزینه دانشگاه ندارن یا این مبلغی رو واسه ثبت نام دریافت می کنن؟؟؟
ممنون
20-06-2014, 05:23 PM
(20-06-2014, 01:10 PM)'meliiik' نوشته: سلام من دانشجوی سال آخر معماری از دانشگاه دولتی شیراز هستم در واقع درسم تموم شده فقط پایان نامه مونده می خواستم واسه ادامه تحصیل به یکی از دانشگاه های رایگان در آلمان برم و خودم گرایش معماری منظر و دوس دارم ولی اطلاع زیادی از دانشگاه ها و گرایش های هر دانشکده ندارم می خواستم اگه می شه کمی منو راهنمایی کنین که تو رشته من کدوم دانشگاه بهتر ه و کدام گرایش ها رو داره و این که هزینه دانشگاه ندارن یا این مبلغی رو واسه ثبت نام دریافت می کنن؟؟؟ بیشتر دانشگاهها رایگان می باشن و تنها یه مبلغ ناچیز 200 یورویی برای کارهای بیمه و خدمات دانشجویی میگیرن. لیست دانشگاههای معماری در المان در اینجا میتونی مشاهده کنی. البته تعداد محدودی به انگلیسی ارائه میشه و باید تک تک دانشگاهها مراجعه کنی و پیداش کنی.
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
23-06-2014, 03:39 PM
سلام
من کارشناسی معماری از دانشگاه شیراز رو دارم می خواستم بدونم واسه ارشد در دانشگاه های المان می تونم طراحی صنعتی بخونم ؟ یا حتما باید یکی از گرایش های معماری باشه؟ و این امکان پیدا کردن کار در رشته طراحی صنعتی بالا تر هست در اروپا یا معماری ممنون
23-06-2014, 09:25 PM
(23-06-2014, 03:39 PM)'meliiik' نوشته: سلام خیر مشکل نداره. البته اگر دانشگاه ازت نخواد که معادلسازی بشه. این بستگی به دانشگاه و کشور شما داره. بعضی ها معماری و بعضی ها طراحی صنعتی.
25-06-2014, 01:40 PM
سلام وقت بخیر.
من دیپلم تجربی دارم و الان در رشته ی مدیریت جهانگردی در دانشگاه غیر انتفایی مشغول به تحصیلم.میخواستم بدونم ب نظرتون برا گرفتن ویزا از چه طریقی اقدام کنم بهتره؟اگر بخوام ویزای تحصیلی بگیرم دونستن زبان آلمانی شرطه؟ میشه که بدون فراگیری زبان برم اونجا تو کورس زبان شرکت کنم؟ عذر میخوام فراموش کردم قید کنم که ترجیحم بیشتر دانشگاه های دوسلدورف هست چون عموم اونجاس و اونه که قراره دعوت نامه بفرسته
25-06-2014, 07:27 PM
(25-06-2014, 01:40 PM)'citybirth' نوشته: سلام وقت بخیر. مشکلی نداره. دانشگاه دوسلدروف تا اونجایی که میدونم باید به المانی دوره بگذرونی. باید تا سطح نمره B1 اماده بشی و بعد برای دوره زبان المانی تو اونجا اقدام کنی. تا بتونی از سفارت ویزا بگیری بدون سطح B1 نمیشه.
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public عرض سلام خسته نباشید دارم.
من دانشجوی لیسانس ترم ۴ بیوتکنولوژی دانشگاه آزاد ارومیه هستم. معدلم تا الان ۱۷.۲۵ هستش و در همین حد میتونم نگهش دارم. نمره تافل ۹۸ شده. زبان آلمانی رو شروع کردم. به نظرتون میتونم از آلمان پذیرش بگیرم؟ خواهشا منو راهنمایی کنین. چون واقعا نمیدونم چیکار کنم و مراحل اپلای رو از کی و کجا شروع کنم. اگه مرحله به مرحله راهنماییم کنین یا تاپیکی رو معرفی کنین که کامل توضیح داده باشه بی نهایت ممنون میشم. اما قبل از هرچیز درمورد رشته و معدلی که دارم نظر بدین و راهنماییم کنین. خیلی ممنون.
29-06-2014, 08:25 PM
(29-06-2014, 07:29 PM)'Bardia92' نوشته: دروود بر شما.
شانست که خیلی خوبه اگر معدلت رو همین حوال نگه داری مطمئن باشی شانس داری. برای گرفتن پذیرش و سایر امور تنها بهتره فروم المان رو بدقت بخونی همه سوالات و جوابها اونجاست. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public |
|