فرصت تون یک مقدار کمه ولی اگر شانس داشته باشین و کلیرنس طولانی نخورید شاید بتونید خودتون رو به این ترم برسونید. منتهی برای سفارت هایی مثل آنکارا و ایروان که خیلی بعید می دونم وقت هاشون برای کمتر از یک ماه دیگه موجود باشه و کلیرنس هاشم هم به ندرت کمتر از یک ماه هست. بنابراین شاید تنها گزینه این باشه که ریسک کنید و به سمت دوبی برین. این سفارت معمولا به خاطر اینکه زودتر تکلیف متقاضی رو مشخص می کنه و یک مقدار آمار ردی اون بالاتر هست وقت های آزاد زیادی داره و ممکنه بتونید برای دو هفته دیگه هم وقت بگیرید. یک مقدار نداشتن فاندتون برای این سفارت مشکل زا هست ولی چاره ای نیست. اول وقت های سفارت های ایروان و آنکارا رو چک کنید بعد روی دوبی فکر کنید. نهایتش این هست که از دوبی رد میشین و از دانشگاه درخواست I-20 جدید برای ترم بعد می کنید و این بار برای ایروان یا آنکارا اقدام می کنید.
(28-06-2014, 10:03 AM)'rud' نوشته: با سلام ، یکی از پذیرشای دانشگاه های آمریکا تازه به دستم رسیده، به نظر شما1- می تونم برای فال برسونم خودم رو؟ و2- کدوم سفارت؟3- آیا بهتره یک ترم دیفر کنم؟
برای دکترای عمران دارم میرم. فعلاً فاند ندارم. همسرم(آقا) قراره یک ترم دیگه بیاد( وقتی فاند روبراه شد) یک دوره کوتاه زبان هم باید بگذرونم که تو نامه پذیرشم ذکر شده. یکی از دوستانم با شرایط دقیقاً مشابه من رفت این دانشگاه و از همون ترم یک فاند گرفت.(بنابراین امید فاند دارم یه جورایی اگه بشه ترم پاییز رفت)
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -