30-07-2014, 04:04 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 30-07-2014, 04:10 PM توسط mehrdadbala.)
(30-07-2014, 02:11 PM)'blur' نوشته:ممنون دوستم که سوالتون رو عمومی پرسیدین. دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن بهتره. من الان دوباره یه چند نکته به ذهنم رسید که خدمتتون عرض می کنم. همونطور که عرض شد اولین و مهمترین منبع official guide هست. به اضافه توضیحات این کتاب، دوتا کامپلت تستش و دوتا تست practice book ها هم جزو واجبات هستن. تست هارو بزنید و با دقت اصلاح کنید. خود اینا کلی وقت گیرن. حالا یه مسئله دیگه هست که من یادم رفت سوال کنم که وضع ریاضیتون چطوره مثلا رشته تون ریاضی و فنی بوده یا چیز دیگه. اگر فنی بودین بعد آشنایی با مباحث تو official guide فقط تست بزنید. اگر نه، توضیحات یه کتاب دیگه رو هم بخونید. من چند صفحه قبلی رو هم دیدم به نظرم این پست بهتون کمک می کنه. بقیه سوالاتتون هم همونطور که گفتم، اولا تایپ رو برا امتحان کامپیوتری تمرین کنید، ثانیا حتما کتاب های GRE Revised رو کار کنید
ممنونم
من حدود 15 روز دیگه ایلتس دارم بعدش میخوام برای جی ار ای بخونم و همونطور که گفتم حدود 1 ماه و 2 هفته وقت دارم این ی مقدار دستمو توی خوندن کتاب های مختلف میبنده.
ریاضیم خوبه! من رشته ام حسابداریه ولی دبیرستان ریاضی بودم. رتبه کارشناسیم 2500 منطقه 1 بود.
پس اگر درست جمع بندی کرده باشم 2 تا کتاب معرفی کردید: Officail guide , Practice book که این ها سوالات تمام بخش هارو دارند. درسته؟
*** این کتاب practice book برای خود ETS هستش؟1 کتابه یا چند تا؟ به همین اسم توی بازاره؟ ( ی کم توضیح میدید راجع به این کتاب)
*** همونطورکه گفتم بخش کوانت نزدیک ب کامل زدنش برای من خیلی مهم تره! دوستان همه میگن اسونه ولی دقت زیادی میخاد کامل زدنش! برای همین میخوام نصف زمان خوندن رو صرف کوانت بکنم. بخش وربال هم فقط بالای 140 بزنم. سوالم دیگم اینه که به نظرتون کار کردن این 2 تا کتاب میشه به این رسید؟خصوصا برای کوانت کافیه؟ این تقسیم بندی زمانی هم که گفتم خوبه یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟
من حدود 15 روز دیگه ایلتس دارم بعدش میخوام برای جی ار ای بخونم و همونطور که گفتم حدود 1 ماه و 2 هفته وقت دارم این ی مقدار دستمو توی خوندن کتاب های مختلف میبنده.
ریاضیم خوبه! من رشته ام حسابداریه ولی دبیرستان ریاضی بودم. رتبه کارشناسیم 2500 منطقه 1 بود.
پس اگر درست جمع بندی کرده باشم 2 تا کتاب معرفی کردید: Officail guide , Practice book که این ها سوالات تمام بخش هارو دارند. درسته؟
*** این کتاب practice book برای خود ETS هستش؟1 کتابه یا چند تا؟ به همین اسم توی بازاره؟ ( ی کم توضیح میدید راجع به این کتاب)
*** همونطورکه گفتم بخش کوانت نزدیک ب کامل زدنش برای من خیلی مهم تره! دوستان همه میگن اسونه ولی دقت زیادی میخاد کامل زدنش! برای همین میخوام نصف زمان خوندن رو صرف کوانت بکنم. بخش وربال هم فقط بالای 140 بزنم. سوالم دیگم اینه که به نظرتون کار کردن این 2 تا کتاب میشه به این رسید؟خصوصا برای کوانت کافیه؟ این تقسیم بندی زمانی هم که گفتم خوبه یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟