02-09-2014, 08:07 PM
(02-09-2014, 07:37 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام و خسته نباشید
من رشته لیسانسم فیزیک بوده ولی برای دکترا می خوام گرایش فوتونیک بخوانم
رشته ارشدم هم فوتونیک بوده و کار پایان نامه ام تجربی بوده. بیشتر استادایی که پیدا کردم و می خوام باهاشون مکاتبه کنم از دپارتمان الکترونیک هستند. تمام مقالاتی هم که خوندم نویسندگانشان از دپارتمان های الکترونیک بودند!
به نظر شما احتمال فبولی من در دپارتمان الکترونیک با اینکه رشته لیسانسم فیزیک بوده چقدر است؟ و آیا این تغییر رشته درسته یا نه؟
سلام.شما هر دو دانشکده برق و فیزیک میتونید اپلای کنید و نمونه اینجوری کم نبوده که فتونیک فیزیک رفته توی فتونیک برق یا رفته تو مخابرات یا الکترونیک با زمینه کاری اپتیک و فتونیک. این چندان تغییر رشته فکر نکنم محسوب بشه.در تحصیلات تکمیلی زمینه کاری و موضوع پایان نامه و مقاله خیلی مهمه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم