21-09-2014, 11:58 PM
سلام می شه لطف کنید اسم چند تا دانشگاه آلمان که فیزیک پزشکی دارن هم بگید؟ اگه انگلیسی زبان باشه بهتره
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان
|
21-09-2014, 11:58 PM
سلام می شه لطف کنید اسم چند تا دانشگاه آلمان که فیزیک پزشکی دارن هم بگید؟ اگه انگلیسی زبان باشه بهتره
22-09-2014, 06:50 PM
(21-09-2014, 11:58 PM)'sadaff' نوشته: سلام می شه لطف کنید اسم چند تا دانشگاه آلمان که فیزیک پزشکی دارن هم بگید؟ اگه انگلیسی زبان باشه بهتره " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
22-09-2014, 11:55 PM
سلام
من ارشدمو تو مهندسی شیمی از آلمان گرفتم با معدل 2.3 اما برای دکترا نمی تونم دانشگاه مناسبی پیدا کنم. میشه کسی منو راهنمایی کنه؟ به هر استادی ایمیل می زنم یا میگه جا ندارم یا اصلا جواب نمیده. رزومه ام کلا خیلی بد نیست، یه هفت هشت تا مقاله ی کنفرانسی خارجی، مجله ی داخلی و مجله ی خارجی دارم. ولی نمی دونم چرا جواب نمی گیرم از استادا. شاید من خوب ایمیل نمی نویسم. زبان آلمانی هم c1 دارم. دنبال کار هم هستم البته. چه کار چه دکترا هر کدوم باشه برام خوبه. کار هم هرچی می فرستم ریجکت میشه. کسی می تونه دانشگاهی پیشنهادی بده در زمینه ی process modeling و این چیزا. تا الان تزام رو همین موضوعا بوده، نرم افزارای شبیه سازی رو هم خوب بلدم، متلب، اسپن، های سیس و ... . کسی پیشنهادی داره اینجا؟
23-09-2014, 08:07 AM
(22-09-2014, 11:55 PM)'academia_user' نوشته: سلام دروود بر شما.
شما دوست عزیز شانست باید بالا باشه مگر اینکه تنها در موضوعی خاص بخوای ریز بشی که نتونی دوره پیدا کنی. اما من تعجب میکنم بیشتر دوستان بنده که یه مقطع در المان تحصیل کردن الان خیلی راحت یا جذب کار یا دوره بالاتر دارن تحصیل میکنن. شما با این شرایط خوب مطمئن باش شانس داری. با اون سطح زبان المانی برای دانشگاههای المانی زبان هم اقدام کن. من خودم پیشنهاد ملاقات حضوری در دانشگاههای نزدیک خودت رو میدم. موفق خواهی شد. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
23-09-2014, 02:21 PM
سلام برای دکترای میکروبیولوژی در المان میشه راهنمایی کنید؟
من ترم اخر ارشدم میکروبیولوژی چنتا از اشنایان برای دکترا همین رشته رفتن المان و خیلی راضی هستن من میخام بعد از دفاع شرو کنم به انجام کارای لازم برای اینکه برای دکترا برم فلن چون خیلی شنیدم که المان برای رشتم مناسبه میخام ببینم چ کارایی انجام بدم خوبه؟ مقاله و مدرک زبان و چزایی که لازمن اگر کسی کمک کنه ممنون میشم
23-09-2014, 07:58 PM
(23-09-2014, 02:21 PM)'محبوبه1368' نوشته: سلام برای دکترای میکروبیولوژی در المان میشه راهنمایی کنید؟ دروود بر شما
حداقل ها معدل مناسب و بالا در مقاطع قبلی و اارئه مقالات خوب در ژورنالهای مناسب داشتن توصیه نامه و نمره زبان خوب همچنین استادی پلن قوی که شانست رو از دیگران بیشتر کنه. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
24-09-2014, 03:28 PM
با سلام
دارنده مقطع كارشناسي ارشد رشته شيمي تجزيه از دانشگاه آزاد هستم مقاله ISI با impact بالاي 3 دارم خواستم بدونم براي بورس شدن در مقطع دكترا در آلمان چه اقداماتي رو بايد انجام بدم؟ چه دانشگاه هايي گرايش منو دارن ممكن هست تويه يه رشته ي ديگه بجز شيمي ادامه تحصيل داد؟ (باتوجه به اينكه مقالم مرتبط با شيمي هست)
24-09-2014, 09:00 PM
(24-09-2014, 03:28 PM)'mona86' نوشته: با سلام دروود بر شما
شما اطلاعاتی از رزومه خودت در مقاطع ارشد و لیسانس قرار ندادی. شانس گرفتن پذیرش و بورس به موقعیت خالی که دانشگاه اعلام میکنه یا مکاتبه با استاد اتفاق میوفته. برای پیدا کردن رشته و گرایش به اینجا مراجعه کنید. برای گرایشهای نزدیک و رشته های نزدیک مانند علوم مواد یا مهدسی مواد و پلیمر باید بشه. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
09-10-2014, 01:35 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
من ترم آخر کارشناسی ارشد هستم(دو ماه دیگه دفاعم هست) معدل لیسانسم 16.53 و ارشد تا اینجا 17.47 هست،دانشگاهم هم صنعتی بابله و تو رشته مکانیک درس میخونم،1 مقاله ژورنالی خارجی اکسپت شده دارم،4 تا کنفرانس داخلی اکسپت شده،ی کنفرانس خارجی در حال بررسی،دو تا مقاله آی اس آی هم در حال بررسی دارم،دو تا هم اختراع داخلی در حال بررسی دارم،8 ترم حل تمرین داشتم،4 بار هم ریسرچ اسیستنت بودم،تقریبا4-5 تا نرم افزار هم مسلط هستم.ریکام های قوی هم میتونم بگیرم از استاد هام،آلمانی مبتدی (A1) هستم برای 14 نوامبر GRE و برای 12 دسامبر TOEFL ثبت نام کردم که میدونم نمره ی خوبی میارم! به نظرتون شانس پذیرش و فاند گرفتن من از یک دانشگاه قوی تو آلمان،مثلا اشتوتگارت،مونیخ،کارلزروهه و... چقدر هست؟ و نکته ی دیگه اینکه چیکار کنم از این به بعد که شانس پذیرشم بیشتر بشه؟ممنون.
09-10-2014, 06:58 PM
(09-10-2014, 01:35 PM)'moein.ko' نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز Dear Applicant,
Your backgraond is exteremly high. I guess, after you will recieve your GRE report then You will consider some USA scools for your program. In Phd programs is highly recommend to make many contacts with some professors who are related in your research areas. If you can't find anyone or any position it would be hard to get scholarship in Germany. Moreover, I think that you'd better to focus on your TOEFL and GRE after that you can apply for so many countries to choice the best one. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public |
|