13-10-2014, 04:11 AM
خوب اگر شما به هر دو فیلد علاقه دارید می تونید هر دو رو ذکر کنید با توجه به اینکه میگید اساتید آب بیشتر هم هستند. برداشت خاصی ندارند در واقع ارزیابی هست و احتمالا میخان ببینن کدوم استاد به شما بیشتر میخوره.دوره ی مستر در کانادا یه ساله هم موجود هست و اینکه RA/TA بشید پس از این جهت می تونه برای کمیته و اساتید مهم باشه
'ftn' نوشته:سلام
تو یکی از دانشگاههای کانادا برای مهندسی محیط زیست فرم پری اپلیکیشن داره، و اساتید این دانشکده اکثرا زمینه کاریشون municipal and industrial water treatment process و یکی دو مورد air pollution control هست. من پروژه ارشدم مربوط به اندازه گیری یه نوع آلاینده تو هوا بود ولی به شدت به زمینه های کاری آب هم علاقه دارم. میخواستم از شما بپرسم که ایرادی داره تو فرم ، قسمتSpecific Research Area of Interest: Please be very specific as this is an important field for assessment.به چند مورد تخصصی در هر دو زمینه ی آب و هوا اشاره کنم؟، یا اینجور برداشت خواهد شد که من فقط میخوام پذیرش بگیرم و کلا هدف خاصی ندارم.
من دوباره میخوام ارشد بخونم، و خودم فکر میکنم در مورد ارشد نیازی نیست که زیاد موضوع مورد علاقه specific بشه.