16-11-2014, 03:44 PM
وجود نقاط تغییر بر روی ثبات ساختاری یا مانایی هم تاثیر داره؟
راهنما و آموزش نرم افزار Eviews
|
17-11-2014, 12:33 AM
(16-11-2014, 03:44 PM)'sn-27' نوشته: وجود نقاط تغییر بر روی ثبات ساختاری یا مانایی هم تاثیر داره؟ بله دوست عزیز
تاثیر داره و اگه متغیر شما دچار شکست ساختاری هست شما بایستی از آزمون های ایستایی با شکست ساختاری استفاده کنید مثل زویت- اندریوز
17-11-2014, 01:31 AM
(16-11-2014, 02:47 PM)'milad67a' نوشته: دوست عزيز منو ببخش انقدر سوال ميپرسم.من تك تك پارامتر ها رو ايستايي شون رو بررسي كردم.بعضي ها در سطح و بعضيها با ١ يا ٢ وقفه مانا ميشوند كه البته برخي از پرامترها را با مقدار ثابت و روند و بعضي ديگر رو با مقدار ثابت انجام دادم.حالا سوال اولم اينه:ايا اين سطح يا درجه وقفه فرقي ميكنند و اصلا يعني چي؟ همينطور در نظر گرفتن روند چه فايده اي داشت؟( گزينه intercept and trend) دوست من
بهترین کار اینکه شما قبل از آزمون ایستایی ، نمودار متغیر رو در بازه زمانی مورد نظر بررسی کنید که آیا عرض از مبدا و روند (دارای تغییرات در دوره زمانی) هست یا یکی از اینها برقرار هست و بعد با توجه با اون آزمون ایستایی انجام بدین. اگر متغیری در سطح ایستا شد که خوب همون شکلی هست وارد میکنیم مثلا به صورت y و اگه با یک وقفه ایستا شد با به صورت (1-) y در معادله رگرسیون وارد کرد. بله ایستایی در سطح با ایستایی با یک وقفه با هم فرق داره و معادل نیست. ایستایی به زیان ساده فرآیند تصادفی از متغیر که توزیع احتمال پیوسته پارامترهای چون میانگین یا واریانس متغیر در طول زمان ثابت و بدون تغییر است و از هیچ روندی پیروی نمیکند. برای مثال اگر متغیر با یک وقفه ایستا شد یعنی متغیر y تابعی از تغییرات (1-)y است و توزیع احتمال پیوسته اش در سطح ثابت نیست و با یک وقفه توزیع احتمال پیوسته اش ثابت و بدون تغییر می ماند.
17-11-2014, 02:19 AM
(17-11-2014, 01:31 AM)eliroz نوشته:ممنونم دوست من متوجه شدم.پس اول بايد مشخص كرد با نمودار كه عرض از مبدا هست يا روند.بعد با استفاده از اون به ازمون ايستايي پرداخته شود.ممنون از بابت توضيح كاملتون. فقط برا تشخيص مسئله روند با عرض از مبدا از رو نمودار بايد به دنبال چه عنواني در كتابهام يا نت باشم؟
17-11-2014, 02:11 PM
(17-11-2014, 01:31 AM)eliroz نوشته:سلام دوست من ببخشيد خيلييييي سوال پرسيدم من هنوز درگير تست ديكي هستم.نميدونم اون گزينه كه گفتين از رو نمودار بايد فهميد رو چطور بايد درنظر داشت.چندتا فيلم توي يوتيوب ديدم كه به اين شكل بودن: ١-توي فيلم اول طرف اصلا كاري به نمودار نداشت. ازمون رو روي سطح ميگذاره و بعد در هر سه حالت روند،هيچكدام،مقدار ثابت اون رو بررسي ميكنه تا ببينه ايستا ميشه يا نه. ٢-تو فيلم دو اول نمودار خطي رو نگاه ميكنه و ميگه كه با يك روندي از اول دوره تا اخر دوره مقدار افزايش داشته.پس روند داريم.و بعد ميگه اگر خط افقي از صفر (چرا خط از نقطه صفر؟؟؟من توي داده هام صفر ندارم) رسم كنيم داده ها در بالا و پايين خط فرضي تكرار نميشن.پس intercept رو هم در نظر ميگيريم. و بعد ميره سراغ ازمون ديكي. حالا به نظر شما كدام راه صحيحه؟ميشه يه مختصر توضيح بدين ممنونم
18-11-2014, 03:35 PM
سلام
وقتتون بخیر من ی چندتا سوال داشتم منظور از آماده سازی داده چیه؟ نرم افزار خاصی داره؟ اول اینکه ما چه کارهایی میتوینم انجام بدیم تا دوربین واتسون ما افزایش پیدا کنه (بین 1.5 تا 2.5 )قرار بگیره؟؟ اخه پایان نامه خودم هر کاری کردم دوربین واتسونم زیر 1.5 در میومد ولی دادم به یکی اون برام انجام داد بین 1.5 تا 2.5 در اومد بعد زمانی که تمام داده های ما نرمال نباشن چه کاری باید انجام بدیم تا نرمال بشن؟ با سلام . من برای کار پایان نامه ام آمار دو گروه کشور را دارم (اسلامی و پیشرفته) برای 8 سال. 6متغیر اصلی دارم که متغیرهای یک شاخص هستند و دو متغیر کمکی. وقتی توی استاتا و ایویوز خمین میزنم ضرایب چند تا از متغیرهام منفی میشه(درصرتی که از نظر تئوریکی باید مثبت در بیاد) وقتی این متغیرهای منفی شده رو حذف میکنم بعضی متغیرهای دیگم هم منفی مشه... مشکل چیه؟ باید چیکار کنم؟ فقط یک ماه دیگه تادفاعم مونده
18-11-2014, 06:45 PM
سلام؛ خسته نباشید.من برای تخمین مدل پایان نامه ام سوال داشتم. داده های من به صورتی است که شامل یک سری زمانی 17ساله و دو مقطع شامل 13 کشور و 21صنعت هست که نمیدونم چطور باید این داده هارو وارد نرم افزار کنم؟ به من گفتن مدل به صورت پانل دوطرفه باید تخمین زده بشه.من از نرم افزار ایویوز8 استفاده میکنم و همچنین داده های من نامتوازن هست.ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
20-11-2014, 11:16 PM
(18-11-2014, 03:35 PM)'mobinnibom' نوشته: سلام دوست من از گفته هاتون میشه برداشت کرد که بین متغیرهای مورد بررسی شما خودهمبستگی وجود داره و شما میتونید با استفاده از فرآیند AR استفاده کنید. این ارسال رو ملاحظه کنید در مورد آزمون های خودهمبستگی در پانل. ارسال های انجمن هم مطالعه کنید مطالب مرتبط زیاد هست که میتونه براتون مفید باشه. به نظرم با رفع مشکل خودهمبستگی بین داده هاتون مشکل تون حل میشه.
21-11-2014, 12:03 AM
(17-11-2014, 02:11 PM)milad67a نوشته: سلام دوست من ببخشيد خيلييييي سوال پرسيدم دوست من ميشه منم راهنمايي كنين.چند روزه كه منتظرم تا شما پاسخ بدين.اين intercept يا trend رو چطور تشخيص بدم و اگه مانا نشد يه پارامتر اونوقت چي؟
21-11-2014, 02:47 AM
(21-11-2014, 12:03 AM)'milad67a' نوشته: دوست من ميشه منم راهنمايي كنين.چند روزه كه منتظرم تا شما پاسخ بدين.اين intercept يا trend رو چطور تشخيص بدم و اگه مانا نشد يه پارامتر اونوقت چي؟ دوست من
طبق نمودار میشه تشخیص داد. روند یا trend میشه گفت نوسانات و تغییرات متغیر هست. عرض از مبدا هم که مشخصه با توجه به نمودار و رابطه بین تعییرات زمانی متغیر میتوان مشخص کرد که این متغیر عرض از مبدا داره یا از نقطه صفر شروع میشه. اگه در سطح ایستا نشد شما باید متغیر رو با یک وقفه تست کنید. مثلا متغیر شما y است و در (0)y ایستا نشد باید (1-)y بررسی کنید و اگر ایستا نشد وقفه های بالاتر. به خاطر اینکه تغییرات کوچک تر باشد میتونید لگاریتم بگیرید و بعد آزمون ریشه واحد رو انجام بدید. |
|