08-02-2015, 10:21 PM
(08-02-2015, 08:49 PM)m.ahmadi.kntu نوشته: سلام دوستان. بنده تازه در این تالار عضو شدم و از نظرات همه استفاده کردم. خواستم اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید شانس پذیرش من چقدر هست:با سلام خیلی خوش اومدین به فروم .
دانشگاه کارشناسی : دانشگاه غیر انتفاعی زنجان
معدل کارشناسی : 17.69
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی: مهندسی فناوری اطلاعات
دانشگاه کارشناسی ارشد : دانشگاه صنعتی خواجه نصیر (سال 1388 فارغ التحصیل شدم)
معدل کارشناسی ارشد : 17.23
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد : مهندسی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک
تعداد مقالات : 4 مقاله کنفرانس بین المللی و Accept یک مقاله IEEE در چین (که البته ثبت نام نکردم)، یک مقاله در زمینه مدیریت دانش در صنعت نفت در مجله تخصصی مربوط به نفت (گستره انرژی)، 1 مقاله کنفرانس ملی.
تعداد توصیه نامه: ---
سابقه کار: حدود 2 سال به عنوان مدیر فناوری اطلاعات و یک سال کارشناس فناوری اطلاعات (شبکه و نرم افزار) در یک شرکت خصوصی و از 2.5 سال پیش تا کنون به عنوان کارمند شرکت ملی نفت
سابقه تدریس دانشگاه پیام نور و دانشگاه ازاد هم دارم
سابقه دریافت بورس : ----
تالیف و یا ترجمه کتاب : -----
نمره زبان انگلیسی: امتحان آیلتس یا تافل ندادم. (ولی در صورتی که امتحان بدم و حدود 6 یا 6.5 بگیرم هم لطفا راهنمایی کنید)
یکی از دانشگاه های خوب در حوزه رشته خودم میخوام. با توجه به اینکه شناختی از دانشگاه های اونجا ندارم ممنون میشم تو این زمینه شما یا توجه به رزومه من کمکم کنید.
زمینه مورد علاقه: در زمینه تجارت الکترونیک، فناوری اطلاعات، کسب و کار و مدیریت دانش
میخوام بتونم به همراه خانواده اقامت بگیرم و رفت و امد به ایران داشته باشم.
تشکر فراوان
دوست عزیز دکتری در دانمارک همانطور که در پست های قبلی گفته شده بصورت رایگان و همراه با حقوق هستش , یعنی شما اگر بتونین پذیرش دکتری بگیرین حتما همراه با حقوق خواهد بود و مالیات پرداخت میکنین و با پولی که دریافت میکینین میتونین چرخ زندگی متاهلی تون رو بچرخونید . معدل رشته های شما خیلی خوب هست و اکثر دانشگاه های دانمارک معدل فقط فقو لیسانستون رو ملاک قرار میدن .و همچنین اکثر دانشگاه های دانمارک من جمله کپنهاگ از شما مدرک زبان نمیخوان و این رو هنگام مصاحبه واشتون مشخص میکنند که ایا شما صلاحیت زبان دارین یا نه. ( داشتن مدرک زبان شانستون رو بالا میبره ). واسه ویزای همشرتون میتونین ۳ ماه بعد رفتنتون همسرتون رو هم بیارین پیش خودتون .
در مجموع با مقالاتی که دارین بخصوص معدل هاتون شانستون واسه گرایش IT مناسبه . چرا گرایش های مدیریتی رو نگفتم چون هرچه به سمت گرایشهای فنی برید شانستون به مراتب افزایش پیدا میکنه .
امیدوارم مفید واقع بشه .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana