22-07-2015, 10:41 PM
(22-07-2015, 09:21 PM)Andre نوشته:خواهش میکنم و تمام مواردی که شما اشاره کردین. صحیح است. منظور من این چند پست بوده (به عکس مراجعه کنید) که در حال حاضر عدم تأیید شدن و پس از مدتی حذف خواهند شد. همانطور که میبینید این پستها بیشتر نوعی هستن که بهتره در پیام خصوصی مطرح بشن.
همانطور که پیش از این اشاره کردم. نوع مدیریتی که من و دوستانم در قبال با انجمن پیش گرفته ایم احترام متقابل هست. در همین راستا، خیلی کم پیش اومده که من بیام پستی بنویسم که "از این دست از پستها در این موضوع جای نداره". همانطور که در صفحات پیشین مشاهده میکنید، تا حد امکان صبر و حوصله به خرج داده شده. پیش از این تنها یک مسأله مطرح شدن تلگرام بود که در همان پست هم اشاره کردم این نوع پستها بهتره که در پیام خصوصی مطرح بشه.
ارادتآندره
برای بزرگنمایی روی عکس کلیک کنید
منم موافقم حذف بشه کار درستیه , یادمه چند روز پیش هم این جناب زودیاک خیلی با یکی دیگه از دوستان با لحن خیلی تندی داشت حرف میزد
اینجا یک انجمن خیلی صمیمی و دوستانه هست که بچه ها تمام دغدغه هاشون رو اینجا مطرح میکنند سوال میپرسند نظر میدن و ...
کاری به درست یا غلطش ندارم که حالا حرفی که میزنند صحیح باشه یا برداشت نادرستی دارند ولی کسی حقی نداره که با لحن تمسخر امیز یا تند با کسی صحبت کنه چون کسی از کسی طلبکار نیست
یه بار به شوبیز کومبولی گیر دادند که دیگه نیومد یه بار به یکی از دوستان تهمت دروغگویی و دادن اطلاعات اشتباه به دوستان رو زدند ...
یکم برخورد بشه بد نیست
NOC : 0711 Received By CIO : 30/10/2014 , Per: 28/01/2015 , Medical receive : 7/03/2015 ,Process started 13/07/2015
pass request : 2015/8/3
pass request : 2015/8/3