12-10-2015, 04:09 AM
(12-10-2015, 02:37 AM)al73rna نوشته: سلام
معدل 15.77
نرم افزار علم و صنعت
تافل 107
GRE هنوز ندادم . ولی 6 ماهه دارم میخونم و وربالم به خاطر مطالعه ی زیاد قبلی خیلی خوبه . ریاضی هم مثل اکثر ایرانیا مشکلی ندارم . ولی رایتینگ خیلیییی کم کار کردم .
یک ریسرچ دارم با یکی از استادا که از توش دوتا پیپر دارم مینویسم ولی هنوز آماده پابلیش نیست.
دوبار سابقه ی TA شدن دارم و 6 ماه سابقه ی کار . به جز اون یک سال اخیر یک شرکت خودم زدم ولی نمیدونم جز سابقه ی کار حساب میشه یا نه .
یک ریکام قوی دارم از همین استاد . بقیه ریکام ها هم معمولی
شانسم چیست ؟ به نظرتون می ارزه هزینه و ریکام لتر (تعداد ریکام هام محدوده ) رو صرف Carnegie mellon و texas austin کنم ؟
یک سوال دیگه . هرچند فاند مسلما خیلی بهتره اگه بگیرم ولی ضروری نیست . آیا اگه اعلام کنم فاند نمیخوام شانسم برای پذیرش توی این دانشگاه ها بیشتر میشه ؟
آخرین سوال . من شنیدم اونا صرفا اسم شریف و بعضا تهران رو آشنا هستن باشون . در حالی که دوستانی که آشنایی دارن میدونن معدل ها تو علم و صنعت کلا خیلی پایین تره . به این موضوع اشاره کنم ؟
نه اشاره نکنید. نیاز نیست معدلتون رو توجیه کنید مخصوصا این که بگید معدل ها تو دانشکده ما پایین تره. مثلا باز اگه بگید من تمرکزم رو ریسرچ بوده دلیل بهتری. تو sop یه اشاره مختصر بکنید کافیه.
بابت معدلتون یکم کارنگی شانستون کم میشه. ما که شریف بودیم بازم معدل ۱۸ ها کارنگی آوردن. تگزاس ولی یه نفر با ۱۷ آورد. اگه بگید فاند نمی خوام شانستون بالا میره. اگه فاند کلا براتون lهم نیست و پذیرش مهم تره خب مستر اپلای کنید. فکر می کنم برای مستر اکثر دانشگاه ها شانس دارید. باز کارنگی یکم سخت گیره نمیشه گفت.
مقاله هاتون اگه سابمیت و اکسپت بود خیلی خوب میشد. ددلاین جاهایی که میخواین مقالات رو بفرستید کی هست؟ بعید میدونم به ددلاین کارنگی حداقل برسه که اوایل دسامبره