05-10-2015, 01:13 AM
سلام minaorang...من از طريق يه شركت بيمه كه نزديك سفارت بود وقت گرفتم،خيلي زود برام وقت گرفت،شمارش اينه
09126496964...اقاي نجمي
09126496964...اقاي نجمي
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
|
05-10-2015, 01:13 AM
سلام minaorang...من از طريق يه شركت بيمه كه نزديك سفارت بود وقت گرفتم،خيلي زود برام وقت گرفت،شمارش اينه
09126496964...اقاي نجمي
05-10-2015, 03:05 AM
(15-09-2015, 02:53 PM)minaorang نوشته: سلام دوستان. من از خردادماه دارم تلاش میکنم از طریق سیستم آنلاین از سفارت وقت بگیرم. پذیرش دکتری هم دارم، هیچ مشکلی هم از نظر مدارک ندارم فقط مشکل اینه که وقت های سیستم آنلاین به سرعت پر می شود و نه من، نه آژانس تحصیلی که ازش خواستم برام وقت بگیرن تا الان موفق نشدیم. تقریبا هر یک ربع نیم ساعت یک بار سایت را چک میکنم اما فایده ای نداره. با این ایمیل هم چند بار تماس گرفتم و درخواست وقت اضطراری کردم اما جواب نمیدن یا یه بار هم که جواب دادند گفتند هیچ راهی وجود نداره. از طریق سیستم آنلاین باید اقدام کنی. من چه کنم به نظر شما؟ متاسفانه مدتیه که سیستم وقت دهی سفارت المان دچار این بی نظمی شده البته به علت حجم بالای متقاضیان موارد مختلف. راهی جز این مورد نیست و همچنین شکیبا باشید تا از طریق سیستم انلاین جواب بگیرید. البته دوست مون در پست بالا راهی رو اشاره کردن هر چند تایید نمیکنم. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
06-10-2015, 01:45 PM
سلام دوستان
من الان دچار گیجی و سردرگمی شدم راجع به ویزای المان. من برای ارشد دانشگاه اشتوتگارت برای یک رشته انگلیسی زبان میخام اپلای کنم. تو همین فروم دوستان گفتن برای رشته های انگلیسی نیاز به مدرک زبن المانی نیس و اون فقط میتونه یک امتیاز مثبت باشه. دیروز یکی از دوستان که داره برای کارشناسی میره المان گفت تو چه انگلیسی چه المانی بخای درس بخونی باید حتما مدرک B1 المانی داشته باشی وگرنه ویزا نمیدن بهت و سفارت هم مدارکت رو تایید نمیکنه. حتی فایل pdf هم داشت که این قانون وضع شده برای المان و اتریش که همه دانشجویان باید حتما مدرک B1 المانی داشته باشن. و تو فروم دیدم دوستانی که گفتن بدون مدرک رفتن. الان شرایط دقیقا چطوره؟ چون اگر نیازی به زبان المانی هست من کلا نباید اپلای کنم.. با سپاس فراوان.
07-10-2015, 01:03 AM
(06-10-2015, 01:45 PM)faeze23 نوشته: سلام دوستان اون دوستانی که این رو عرض کردن رو جدی نگیرید همین ترم دوستی دیدم رفت دانشگاه هامبورگ انگلیسی زبان بخونه ببینید اینکه مدرک زبان آلمانی تقاضا بشه توسط دانشگا بعضی اوقات یه مدرک بیس زبان آلمانی میخواد در حد a1 مثلا بیشتر برای کسایی که اونجا میخوان TA بشن دیدم اینو اما مدرک B1 ممکن نیست جایی بخوان برای ویزا دادن به شما مدرک B1 خودش به تنهایی قادر به گرفتن پذیرش هستش دوست من اگه نیاز به مدرک آلمانی باشه دانشگاه خودش این رو درج خواهد کرد سفارت با توجه به پذیرش یه وقت مصاجبه میده به شما برای دادن ویزا موفق باشید ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید
25-10-2015, 09:17 AM
سلام ضمن عرض سلام خدمتتان عرض کنم که فرزند بنده قراره از باشگاه فرانکفورت المان یه دعوتنامه ا ورزشی جهت اقامت یکساله درالمان براش ارسال بشه و جون کار از طریق وکیل ویه ازانس انجام میگیره اونا میگن کار صدور ویزا از طریق سفارت المان در تهران انجام بگیره الان یک موضوع وجود داره واینست که که ایشان تا اخر اسفند میتونه از کشور خارج بشه واگر ایشون به سفارت مراجع بکنه برای ویزای یکساله از ایشون بدلیل اینکه ویزا همزمان با رسیدن موعد سربازی ایشون میشه از صدور ویزا جلوگیری میکنن یا سفارت کاری به مشمول بودن در اینده فرد ندارد(متلا ویزا از دی شروع بشه ولی چون ایشون سربازیش از اسفند شروع میشه ازایشون تعیین تکلیف سربازی رو خواستار بشن)اگر بنده رو راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون میشم چون میخوام برا اینکار هزینه کنم اگر جلو گیری میکنن هزینه نکنم با تشکر
28-10-2015, 08:59 PM
سلام دوستان
من برای ویزان شینگن اقدام کردم و وقت گرفتم ولی یک عدد از شماره پاسپورت را اشتباه وارد کررم. آیا مشکلی پیش میاد؟ راه حلی برای اصلاح وجود ندارد؟
29-10-2015, 10:04 AM
(28-10-2015, 08:59 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان بله مشکل پیش خواهد امد. به نظرم سریعاً با بخش ویزا تماس بگیرید و رفع نقص انجام بدید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
11-11-2015, 11:47 AM
با سلام. برای وقت آنلاین سفارت همش میگه:
Es sind zur Zeit leider keine Termine verfügbar. Neue Termine werden in regelmäßigen Abständen freigeschaltet. باید چیکار کنم الآن چند روزیه که اینطوری شده لطفا راهنمایی بفرمایید
21-11-2015, 11:05 AM
(20-11-2015, 01:26 AM)نیک سخن نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز چگونه می توانم ویزای خانوادگی جهت آلمان بگیرم جناب قبل اینکه به این قسمت بیاید از این صفحه رد نشدید؟ http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8...8%A7%D9%86 بخش های دیگه هم هستا چرا توی بخش وقت گرفتن برای مصاحبه می پرسید؟!!!! من چند وقته سعی می کنم از سیستم وقت مصاحبه بگیرم. اون کد شکل رو همش می گه اشتباه وارد شده و اصلا نمیاد یه بار تقریبا یه ربع بعد از ساعتی که برای آزاد شدن وقت اعلام کرده بودن موفق شدم بیارم که اونم نوشت پر شده وقت خالی نیست آیا ترفند خاصی داره؟ چطور کد سیستم رو وارد کنم؟ تو سایت سفارت هم گفته از شرکت های بیمه وقت نگرید، چیکار باید کرد؟ ممنون می شم راهنمایی کنید |
|