21-11-2015, 03:29 PM
(21-11-2015, 01:36 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوست عزیز
چرا راجب دو اسکیل دیگه که شاید مهمترن و در محیط آکادمیک بیشتر لازم میشن راجب وضعیتتون صحبتی نمیکنید؟میدونید نمره اورال خوب هم بتونید بیارید اگه یک اسکیل مهم خیلی پایین باشه ارزش نمره خیلی پایین میاد
فرض میگیریم اون دو تا رو هم در همین شرایط هستید..
با توجه به تجربه خودم برا آزمایشیها و تفاوتشون با تافلی که دادم و نمره ای که حاصل شد و تجارب خیلی از همکلاسی های زبانم..نظرم اینه فاصلتون از 90 تافل اصلی زیاده و احتمالش کمه بتونید به اون حد برسید در سه هفته..اگه شرایط پذیرشتون عادیه اگه دیفر کنید بهتره که پولتون هدر ندره، ولی خب اگه به شرایط رزومتون و پروسه پذیرشتون در وضعیتی هست که ارزششو داره ریسک کنید و خودتونو محک بزنید خب امتحان بدید..چون اطلاعات کامل نداریم نمیشه بیشتر نظر داد
و اما .. tpo هارو با دقت حل کنید و سعی کنید بسته به فاصلتون از سطح مورد انتظار هر 4 اسکیلو با هم جلو ببرید..90 تافل با اسپیکینگ 14 ارزشی نداره... مخصوصا روی سوالات ریدینگ و لیسنینگ که اشتباه جواب دادید تمرکز کنید و علتشو خوب بفهمید و بعد جلو برید..
ممنونم از اینکه اینقد سریع جواب دادید. من تو آزمایشی اوایل مهر نمره اسپیکم 18 بوده و رایتینگ 17 تو امتحان دومم به ترتیب 19 و 20 شده. بابت رزومه هم که گقتید من میخوام برای دکترای بیوشیمی اپلای کنم و با توجه به نداشتن مقاله ISI قبلا بهم گفتند که باید برای تافل حدود 100 بگیرید و جی ار ای هم حدود 160. من بیشترین مشکلم تو لیسنینگ بوده، تقریبا توی این سه هفته که شروع به خوندن کردم شاید در کل 4 یا 5 تا رایتینگ ایندیپندنت نوشته بودم. سر رایتینگ مشکل اصلیم اینه که زمان کم میارم. تمام تلاشم رو میکنم که تو زمان تعیین شده تموم کنم اما متاسفانه نمیرسم و حداقل زمان لازم واسه نوشتن یک رایتینگم 45 دقیقه میشه. بابت اسپیک هم تقریبا میتونم بگم اصلا نرسیدم تمرین کنم. بازم ممنون میشم من بابت مشکلاتم راهنمایی کنید که بتونم خودم رو برسونم.