(18-05-2012, 12:01 PM)kasra515 نوشته: فکر کنم این موضوع اینجوری حل شه که من 5 تومان تو بانک شهرستان خودمون میزارم و از اونا یه چک رمز دار (چک بین بانکی) می گیرم (بعد از گرفتن چک رمز دار، حسابم بلاک میشه). بعد نظام وظیفه احتمالا میگه یا 5 تومان نقد بریز این حساب یا ضمانت نامه بانکی... من اون چک رمز دار رو می برم می دم به همون بانکی که معرفی کردن برای ریختن پول نقد و اونا هم یه رسید میدن. دقیقا مثل اینه 5 تومان نقد با خودم آوردم و پرداخت کردم.دوست من، نظام وظیفه نامه معرفی شما به بانک نمیده (حداقل به من نداده بود که!) یک نامه با فرمت کلی میده، میگه برو هر بانکی که دوست داری بده اونجا پر کنند این رو برای تو و ضمانت نامه رو برای ما بیار...
برای موضوع نامه دانشگاه هم از یکی از دوستام که الان آمریکاست پرسیدم و همین الان جواب داد. گفت که موضوع نامه دانشگاه اونم مصاحبه برای ویزا بوده و وثیقه 5 تومانی گذاشته. امیدوارم همین طور که نوشتم باشه و کارهام با یه بار تهران اومدن راه بیفته
نظام وظیفه از شما پول دریافت نمیکنه، فقط ضمانت نامه بانکی قبول میکنه اگر اشتباه نکنم، صدور ضمانت نامه بانکی، معمولا چند روزی (2-1 روز) وقت میگیره، اینجوری نیست که شما پول رو بدی به بانک، بانک هم یک رسید بده به شما و شما از اون به عنوان ضمانت نامه استفاده کنی!
یک حساب (از هر نوعی: جاری/قرض الحسنه) افتتاح میکنی در بانک (به اسم هر فردی میتونه باشه)، مبلغ مورد نظر رو به حساب واریز میکنی، فرم درخواست صدور ضمانت نامه بانکی (+ فرمی که نظام وظیفه داده به شما) رو پر میکنی و ضمانت نامه رو تحویل میگیری
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.