تا جایی که من اطلاع دارم نویسنده مسوول یا همان Corresponding author فقط نقش رابط بین کنفرانس یا مجله موردنظر رو دارند و می تونند حتی نفر آخر باشند و از نظر علمی خیلی ارزش خاصی نداره. در مورد ترتیب اسامی مشخص هست که به طور پیش فرض و در حالت عادی اینطور در نظر گرفته میشه که نفر اول نقش بیشتری داشته اند. با این حال به دلیل مسایلی که ممکن هست سر این موضوع بین دانشجو و استاد پیش بیاد به خاطر دارم 8-7 سال پیش در این مورد از یکی از مسوولان دانشگاه در این مورد پرسیدم گفتند که یک قانونی در وزارت علوم تصویب شده بود که اگر اسم استاد راهنما، نفر دوم هم باشه همون امتیاز نفر اول رو می گیره مگر اینکه با کسی مقاله داده باشند که دانشجوی خودش نباشه. به احتمال زیاد الان هم هنوز به همین شکل هست. در مورد دانشجو هم برداشت شخصی خود من این هست که اگر اسامی که قبل از ایشون هستند سمت شان استاد دانشگاه باشند تقریبا مثل همان نفر اول با ایشان رفتار می شود یعنی فرض می کنند دانشجوی موردنظر در مقاله همکاری چشمگیری داشته که استادان موردنظر اسمش را گذاشته اند. در مورد نفرات بعدی تر به تدریج این نگرش افت می کند.
(09-12-2013, 01:08 PM)'MAJID' نوشته:در ژورنال های isi یا همایش ها نویسنده مسئول چه اندازه مهم است و امتیاز میگیره ؟ ایا کسی که نفر اول هست اگر نویسنده مسئول هم باشه تاثیر یا امتیازبیشتری میتونه داشته باشه ؟ در صورتی که استاد راهنما برای پایان نامه هیچ کمک علمی و مالی نکرده باشه اگر در مقالات اسمش نفر اخر قرار بگیره از نظر ژورنال ها یا دانشگاه مشکلی پیش میاد ؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -