04-12-2013, 09:29 PM
(04-12-2013, 06:46 PM)'مهدی67' نوشته: من دیروز برای رسیدگی مجدد که اعتراض زده بودم رفتم بیمارستان
به خاطر فشار خون بالا دکتر بعد از گرفتن اکو و نوار قلب برام 72 ساعت بستری نوشت اما جالب اینجاست که بهم گفتن برو خونه 3 تا 4 هفته بعد جوابش میاد در خونتون.گفتن نظام وظیفه باید بستری شدنتو تاید کنه در صورتی که من دفعه اول همون بستری شدم!!!!!!!!!
با رئیس نظام وظیفه محلمون هم صحبت کردم که گفت نه اصلا چنین چیزی نیست و باید همون موقع بستریت میکردن
دوباره رفتم بیمارستام اما اونا بر حرف قبلی خودشونا فشاری کردن و قبول نکردن
یکی میشه بگه اینجا چه خبره؟؟؟
من واقعا دیگه هنگ کردم نمیدونم باید چیکار کنم.لطفا راهنمایم کنید؟؟؟؟؟؟
M1KE عزیز نیازمند راهنماییتم
من احتمال میدم یکی اینکه برات شورای عالی گذاشتن روی بیماریت دقیق تر شدن ، از نظر من اوندفعه که بستری شدی تایید رو گرفتن در مورد فشار ..شاید تردیدشون موردی هست که تو اکو معلوم میشه
منم دارم دیوونه میشم
2سال پیش یه دکتر رفتم گفت صدای قلبت به احتمال زیاد پرولاپس میترال هست ، اکو دادم گفت MVP , Trivial Mr حالا امروز رفتم یه بیمارستان قلب که از ن .و میفرستن بهم گفت normal mitral , Mild MR , Mild TR
من نمیدونم دیگه واقعا باید چیکار کنم
یکی میگه معاف از رزمت میکنن ( که به درد نمیخوره )
امروز که دیگه دکتره میگفت بعید میدونم اصن تو به معافی مربوط بشه !
بعضی ها هم بودن که بعد از 3 بار معاینه مجدد بالاخره معافی گرفتن ! (اونا هم هر بار تو اکو نتایج مختلفی گرفتن !!!! )
واقعا جای تاسف داره ....
منم دارم دیوونه میشم
2سال پیش یه دکتر رفتم گفت صدای قلبت به احتمال زیاد پرولاپس میترال هست ، اکو دادم گفت MVP , Trivial Mr حالا امروز رفتم یه بیمارستان قلب که از ن .و میفرستن بهم گفت normal mitral , Mild MR , Mild TR
من نمیدونم دیگه واقعا باید چیکار کنم
یکی میگه معاف از رزمت میکنن ( که به درد نمیخوره )
امروز که دیگه دکتره میگفت بعید میدونم اصن تو به معافی مربوط بشه !
بعضی ها هم بودن که بعد از 3 بار معاینه مجدد بالاخره معافی گرفتن ! (اونا هم هر بار تو اکو نتایج مختلفی گرفتن !!!! )
واقعا جای تاسف داره ....