28-09-2012, 12:09 AM
سلام من تا آخر مهر باید دفاع کنم، ولی الان می خوام واسه آزاد کردن مدرک کارشناسی اقدام کنم، ولی دانشگاه ارشدم به من گواهی اشتغال به تحصیل نمیده، تکلیف من چیه الان، چجوری می تونم ثابت کنم در حال تحثیلم هنوز؟؟/
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
|
28-09-2012, 12:09 AM
سلام من تا آخر مهر باید دفاع کنم، ولی الان می خوام واسه آزاد کردن مدرک کارشناسی اقدام کنم، ولی دانشگاه ارشدم به من گواهی اشتغال به تحصیل نمیده، تکلیف من چیه الان، چجوری می تونم ثابت کنم در حال تحثیلم هنوز؟؟/
28-09-2012, 05:14 PM
با سلام من چند ساله که در دانشگاه به صورت حق التدریس درس می دم و هر ترم یک ماهش برای ما بیمه رد میشه یعنی بیمه کامل نیستیم آیا می نونیم از طریق عدم کاریابی مدرکمون را آزاد کنیم؟
28-09-2012, 06:13 PM
درود
اینی که دانشگاه واسه شما بیمه ساعتی رد میکنه اختیاری هست میتونید بگید دانشگاه واستون رد نکنه. چون به هیچ دردی نمی خوره حتا باهاش دفترچه هم نمیشه نگرفت. بیمه رد نشه میتونید بگید بیکارید. :Thomas Hobbes
lupus est homo homini
29-09-2012, 11:42 AM
(28-09-2012, 12:09 AM)amiroo65 نوشته: دوست من، دانشگاه به این دلیل به شما اشتغال به تحصیل نمیده چون معمولا اشتغال به تحصیل برای یک ترم صادر میشود (یعنی؛ گواهی میشود آقا/خانم X در نیمسال اول این دانشگاه در رشته Y ثبت نام کرده است....). شما میتونید از دانشگاه (آموزش) درخواست بدید که در نامه اشتغال به تحصیل شما ذکر کنند که تا آخر مهرماه شما دانشجو هستید. تنها راه اثبات همین گواهی اشتغال به تحصیل است...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
01-10-2012, 11:57 AM
سلام
اگر به اداره عدم کاریابی(!!) تقاضا بدیم و صبر کنیم تا اون زمان های لازم برای آزاد سازی مدرک بگذره، اما در اون فاصله از کشور خارج بشیم، آیا سازمان های مربوطه متوجه میشن و در این فرایند خللی ایجاد میشه یا خیر؟ مرسی " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم" (01-10-2012, 11:57 AM)Nasim67 نوشته: اگر درست متوجه شده باشم منظور شما این است که؛ درخواست خودتون رو به کاریابی میدید، بعدش تا این مدت طی بشه شما پذیرش گرفتید و از کشور خارج شده اید، بعدش وکیل قانونی شما و بعد از گذشتن زمان لازم (چون مدارک تحصیلی رو یا به شما یا به وکیل قانونی شما تحویل میدهند) برای آزادسازی مدارکتون اقدام کند...به نظر من، راهی وجود نداره متوجه بشوند ادارات مربوطه، فقط این مورد رو در نظر بگیرید که شما برای ثبت نام در دانشگاه مقصد، نیاز به ریزنمرات و سایر مدارکتون دارید، درست است که دانشگاه ریزنمرات رسمی شما رو ارسال میکنه برای دانشگاه مقصد ولی آیا دانشگاه مقصد فقط با همون ریزنمرات قبول میکنه که شما به مدت یکسال (6 ماه کارشناسی و 6 ماه کارشناسی ارشد) در اونجا تحصیل کنید؟
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
06-10-2012, 12:44 PM
سلام دوستان
یه سوال :من تازه یک هفتست از دانشگاه لیسانس فارغ شدم. میخام مدرک لیسانسمو آزاد کنم. الان می تونم برم ثبت نام کنم برای عدم کاریابی یا باید 6 ماه صبر کنم بعدش برم ثبت نام ؟ (معاف هم هستم) برای آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی باید به کجا تو تهران درخواست بدم ؟؟؟؟ راستی برای این کار باید با دانشگاه (وام های تحصیلی صندوق رفاه و ....) کامل تسویه کنم ؟؟یا نه میشه با همون گواهی موقت و داشتن دفترچه قسط مربوط به وام ها هم آزاد سازی رو انجام داد ؟ نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
06-10-2012, 02:18 PM
(06-10-2012, 12:44 PM)amirhossein.gh نوشته: سلام دوستان الان میتونید اولین جایی که باید برید یه دفتر کاریابیه،بعد 1سال(که ازین 1سال، 6ماهش به انتظار! در کاریابی میگذره) اداره کاره و بعد دانشگاه و بعد وزارت علوم اخری رو نمیدونم (مگه بدون تسویه حساب مدرک موقت میدن!) اگه کاریابی راه بیاد میشه بدون مدرک موقتم توش ثبت نام کرد اما اداره کار اصل مدرک موقتو میخواد به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم در مورد مدرک موقت یک نکته ای اضافه کنم، که بله، فلسفه (!) مدرک موقت دادن، ارائه مدرک تحصیلی به دانشجو بدون تسویه حساب کامل (منظور پرداخت همه بدهی به صورت یکجا و خرید تعهد رایگان) است. یعنی اینکه شما وقتی نامه فارغ التحصیلی ات از دانشگاه ارسال شد برای صندوق رفاه دانشجویان، مبلغ بدهی ات رو به همراه فایل PDF (دفترچه اقساط) برای شما ایمیل میکنند و یک نامه هم به دانشگاه میزنند که؛ به آقا/خانم X مبلغ بدهی اش اعلام شده است و زمان اول سررسید قسطش فلان تاریخ است. ضمن اینکه مبلغ بدهی و سررسید اولین قسطت رو هم در مدرک موقت هم ذکر خواهند کرد (چون اصولا؛ "این گواهی صرفا برای استفاده از مزایای آن در جمهوری اسلامی ایران صادر شده است و ارزش ترجمه ندارد")
پ.ن: ضمن اینکه اگر اشتباه نکنم برای آزادسازی، ابتدا نباید تمامی بدهی ها رو پرداخت کرد (؟)
06-10-2012, 05:07 PM
(06-10-2012, 02:18 PM)maryam4312 نوشته: الان میتونیدمریم جان من شنیدم بچه ها کارشناسی 6 ماه کار دارند و بچه های ارشد 1 سال نظرت چیه ؟؟ نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
|
|