05-08-2014, 01:05 PM
(05-08-2014, 12:06 PM)'sepinaz' نوشته:آهان یعنی شما میگی من بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی میتونم کار کنم
و بعد 6 ماه کار ببرم مدرکم رو بزارم واسه عدم کاریابی
چون به هر هال باید یک سال بگذره و هرچی کمتر مدرکم دست اونا باشه بهتره
تو اون 6 ماه اول اگه بیمه رد بشه چی؟
کلا سابقه ی بیمه کار رو حراب میکنه؟
در مورد اون یکی سوالم برای امکان لغو این قانون؟
و اینکه به نظر شما مردم چرا علاقه دارن اینطوری شایعه پراکنی کنند؟
ببینید اینکار خیلی واضح توضیح داده شده و فقط نیازه که شما حوصله کنید صفحات قبل رو بخونید. اگر کار بکنید ولی بیمه رد نشه عیب نداره. هرکسی هر زمانی میتونه بره درخواست کار بده ولی برای هر مدرکی که مدعی هستین باید 6 ماه از صدورش بگذره وگرنه با مدرک پایینتر درخواستتون باید ثبت بشه که طبق قوانین استخدامی خیلی از کشورهایی که من خوندم از جمله ایران این تخلف محسوب میشه. برای همین کاریابی میگه باید 6 ماه از تاریخ فارغ التحصیلی شما بگذره تا درخواست کار شما بلا مدرک لیسانس و .. ثبت بشه. 6ماه هم دولت وقت می خواد براتون کار پیدا کنه که جمعا میشه یک سال. ولی اگر نتونست کار پیدا کنه طبق قانون نمیتونه مدعی این باشه که شما باید به ازای سالهای تحصیل رایگانتون کار کنید تا دانشنامه دریافت کنید و با نامه ای که از کاریابی میگیرن میرین اداره کار و از اونجا نامه میگیرین برای دانشگاه تا مدرک دانشنامه رو تحویلتون بدن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم