22-04-2014, 01:07 PM
من فقط میخوام 5 امتیازشو بگیرم و متوجه نشدم که امتحان حرفه ای تو کدوم کشورها تشکیل میشه؟؟ تو ایران هم هست؟؟
آزمون NAATI
|
22-04-2014, 01:07 PM
من فقط میخوام 5 امتیازشو بگیرم و متوجه نشدم که امتحان حرفه ای تو کدوم کشورها تشکیل میشه؟؟ تو ایران هم هست؟؟
23-04-2014, 07:32 AM
براي امتحان ناتي منابع خاصي وجود نداره ...بايد فن ترجمه بدونيد بعضي كتابهاي اصول ترجمه هستند ولي به نظرم زياد براي ناتي كاربردي نيستند اگه بتونيد كلاس خوب گير بياريد فكر كنم بهتر باشه تا اونجا كه ميدونم دكتر حسني سالها پيش كلاس داشته ولي الان چند سالي هست كه كلاس برگزار نميكنه بازم ميتونيد در اين مورد تحقيق كنيد. در خصوص نمونه هم تو صفحه قبل يكي از دوستان يك سمپل شير كرده ولي اگه بازم بخوايد تو خود سايت ناتي براي فروش گذاشته .
29-04-2014, 06:51 AM
(10-04-2014, 08:48 AM)samaneh_arkani نوشته: سلام من واقعا گیج شدم نمی تونم فرم رو پر کنم کسی هست نمونه فرم پر شده داشته باشه یا کلا بتونه بهم کمک کنه ؟در ضمن پول را باید کی و کجا پرداخت کنیم -فرم رو براشون ایمیل کنیم کافیه؟ چه مدارکی باید براشون بفرستیم؟ برای شرکت در آزمون حرفه ای وقتی مدرکمون غیر از زبان هست باید چه مدرک تحصیلی داشته باشیم ؟حتما باید سابقه ترجمه داشته باشیم من با آیلتس اورال 7.5 و s,w:6.5می تونم نمره بیارم کلا قاطی کردم با دفترشون تماس بگیرید بهتر میتونند راهنمایی کنند. تاجایی که یادم هست برای شرکت در این آزمون باید تنها حداقل یک مدرک لیسانس داشت و لزوما نباید زبان باشه. نیاز به سابقه ترجمه نیست. بنظر من چندان ربطی به آیلتس نداره و بیشتر قدرت ترجمه و فارسی نگاری موثر هست. بشما یک متن انگلیسی میدن و شما اولا باید اون متن رو خوب درک کنید و به فارسی روان برگردانید.
29-04-2014, 07:38 AM
من تجربه شخصیم رو از این آزمون میگم شاید بتونه در تصمیم گیری برخی از دوستان کمک کنه.
من پارسال این آزمون رو نشستم، حدود یکماه و نیم برای آزمون خوندم. ولی متاسفانه با نمره ۶۹ افتادم و برای قبولی نیاز به نمره ۷۰ داشتم. اعتراض هم فایده نداشت چون نظر نفر سوم با دو نمره تصحیح کننده قبلی جمع میشه و میانگین گرفته میشه. اشکال من در قسمت ترجمه بود، و فکر میکنم ایرادی که کار من داشت این بود که متن انگلیسی رو تحتالفظی ترجمه کردم و متن فارسی که در پاسخنامه نوشته بودم به صورت فارسی روزمره و روان نبود. نهایتا با آسانتر شدن شرایط اقامتی و رسوندن امتیازم به ۶۰ دیگر سراغ این آزمون نرفتم چون بهش احتیاجی نداشتم. ولی من شخصا چندان این آزمون رو توصیه نمیکنم، چون خیلی گران هست مخصوصا خارج از استرالیا. و هم اینکه حدود ۴،۵ ماه طول میکشه جوابش بیاد. بجاش بهتره تلاش کنید برای آیلتس هشت، چون هم ارزانتره ۳۳۰ دلار، و هم اینکه دوازده روزه نتیجه امتحان مشخص میشه و شما میتونید دوباره شانستون رو امتحان کنید. از جهتی در صورت داشتن آیلتس هفت، آیلتس هشت ده امتیاز اضافه داره و ناتی پنج امتیاز. .
11-07-2014, 04:37 PM
سلام، من تا حد زیادی Booklet تو سایت ناتی رو خوندم، من رشته ام زبان بوده، سابقه ی کاری هم تو این زمینه دارم. گویا میشه مدارک رو برای Assess فرستاد و دیگه تو امتحان شرکت نکرد. من مشکل بزرگم الان رایتینگ شده! کل مهارت ها با توجه به بالای 7.5 که توی سایت میخواد حله (جایی ننوشته که حداقل 8، نوشته حداقل 7.5)، ولی رایتینگم 6.5 شد. یعنی نمیشه صرفا برای interpreter اقدام کنم؟ اونجوری میزان امتیازش چقدره؟ خیلی شرایطش پیچیده و سخته، آدم درست سر در نمیاره!
26-07-2014, 01:18 PM
(10-04-2014, 08:48 AM)'samaneh_arkani' نوشته: سلام من واقعا گیج شدم نمی تونم فرم رو پر کنم کسی هست نمونه فرم پر شده داشته باشه یا کلا بتونه بهم کمک کنه ؟در ضمن پول را باید کی و کجا پرداخت کنیم -فرم رو براشون ایمیل کنیم کافیه؟ چه مدارکی باید براشون بفرستیم؟ برای شرکت در آزمون حرفه ای وقتی مدرکمون غیر از زبان هست باید چه مدرک تحصیلی داشته باشیم ؟حتما باید سابقه ترجمه داشته باشیم من با آیلتس اورال 7.5 و s,w:6.5می تونم نمره بیارم کلا قاطی کردم فرم چیز خاصی نداره سوالتون دقیقا چی هست ؟ من اطلاعات کارت اعتباری یکی از دوستان رو توش نوشتم . فکر کنم از طریق صرافی هم بتونین پول حواله کنین . فرم فقط یه نکته ای داره که یه نفر باید پشت عکساتون امضا کنه و اطلاعاتش رو تو فرم بعنوان شاهد ثبت کنه . چیز خاصی نیست . مدارکی که باید ارسال شه . ترجمه دانشنامه لیسلنس. کپی پاسپورت و اگر ندرک آیلتس دارید کپی آیلتس
12-02-2015, 05:45 AM
با سلام،
از دوستان کسی میتونه لینک یا فایل نمونه آزمون paraprofessional interpreter رو واسم بفرسته؟ من میخوام امتحان بدم ولی هیچ منبع خاصی از اینترنت پیدا نکردم. با تشکر فراوان
12-02-2015, 12:36 PM
(12-02-2015, 05:45 AM)'Aleni32' نوشته: با سلام، درود
متاسفانه من هم ندارم. با این وجود اگر حاضر به پرداخت هزینه باشید این لینک می تونه مفید باشه.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد... -- در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ.. در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
03-04-2015, 11:52 PM
(29-04-2014, 07:38 AM)Bahram نوشته: من تجربه شخصیم رو از این آزمون میگم شاید بتونه در تصمیم گیری برخی از دوستان کمک کنه.سلام دوست عزیز ؛ تو مطالب تون گفتید که 4.5 ماه طول میکشه جوابش بیاد، یعنی از زمان ثبت نام و ارسال مدارک 4.5 ماه یا از زمانی که امتحان رو دادید تا جواب بیاد 4.5 ؟ ممنون میشم جواب بدید |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
3 مهمان |