10-07-2015, 11:06 AM
تفاوت SATو SAT subject در چیست؟
کاربرد SAT subject برای چه کاری است؟
کاربرد SAT subject برای چه کاری است؟
آشنایی با آزمون SAT
|
(10-07-2015, 11:06 AM)Iman.S نوشته: تفاوت SATو SAT subject در چیست؟ تفاوت اصلی بین SAT و SAT Subject اینه که SAT امتحانی جامع تر هستش و اکثر دانشگاه های امریکا (تا جایی که من اطلاع دارم و نمیدونم دانشگاه های سایر کشورها هم چنین امتحانی دارند یا خیر) اون رو به عنوان مرجع تصمیم گیری برای پذیرش/عدم پذیرش متقاضی در نظر میگیرند و یکجوری مثل کنکور ایران هستش (از این لحاظ که چون این امتحان استانداردی در نظر گرفته میشه) ولی امتحان Subject رو تنها بعضی از دانشگاه ها و برای رشته های خاصی نیاز دارند مثل History یا Literature یا Language و امثالهم و تنها از متقاضی در مورد زمینه ای که داره امتحان میده (مثلا History) سوال میشه. اطلاعات بیشتر در این زمینه رو میتونید از طریق لینک های زیر مشاهده کنید؛
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
06-09-2015, 03:48 PM
ببخشید دوستان در ثبت نام برای آزمون SAT به مشکل خوردم
در سایت سایناپ کردم و وارد مرحله رجیستر که شدم باید نام دبیرستان را وارد کنم که وارد کردن آن به صورت تایپ نیست بلکه باید آن را به کمک موتور ارایه شده جستجو کرد، که با انتخاب کشور ایران، هرکاری کردم نتونستم مدرسه ای رو پیدا کنم، لطفا راهنمایی بفرمایید. در ضمن کد مدرسه که رو کارنامه هست 8 رقمی است در صورتی که کد خواسته شده برای مدرسه 6 رقمی است. !In bocca chiusa non entrano mosche
(06-09-2015, 03:48 PM)Iman.S نوشته: ببخشید دوستان در ثبت نام برای آزمون SAT به مشکل خوردم حتی اگر اسم دبیرستان شما در اون لیست پیشنهادی خود سایت SAT هم نباشه، شما میتونید اقدام به ثبت نام کنید، تنها باید اسم دبیرستان رو تایپ کنید. ضمن اینکه اون کدی که برای دبیرستان از شما میخواد، zip code (ویژه آدرس در امریکا) ست و یا کد پستی (ویژه آدرس سایر کشورها)، اون فیلد رو هم میتونید خالی بگذارید (از این کد برای جستجوی سریع تر دبیرستان استفاده میشه و لزومی به پر کردن این فیلد نیست).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
07-09-2015, 12:07 AM
(06-09-2015, 11:28 PM)MaMi نوشته: راستش من هرکاری کردم که اسم رو تایپ کنم راه به جایی نبردم. در جایی یه راهکار خوندم که کشوری مثل ترکیه رو انتخاب کنیم که اسم دبیرستان هاش توی لیست موجوده و یکی از اون اسامی رو انتخاب کنیم. آیا اینکار اشکالی بوجود نمیاره؟ !In bocca chiusa non entrano mosche
07-09-2015, 02:37 AM
(07-09-2015, 12:07 AM)Iman.S نوشته: راستش من هرکاری کردم که اسم رو تایپ کنم راه به جایی نبردم. در مورد دبیرستان های ترکیه اطلاع ندارم ولی من خودم اسم دبیرستانم رو تایپ کردم (Copy و Paste کردم) و سایت راحت پذیرفت و تونستم تا مرحله پرداخت برای آزمون پیش برم.
07-09-2015, 10:16 AM
(07-09-2015, 02:37 AM)MaMi نوشته: در حقیقت قصد من این بود که نزدیک ترین مراکز امتحان رو ببینم کجاهاست. از نظر شما بهترین جا برای ما ایرانی ها کجاست؟ خیلی ممنون از شما !In bocca chiusa non entrano mosche
08-09-2015, 02:05 AM
(07-09-2015, 10:16 AM)Iman.S نوشته: در حقیقت قصد من این بود که نزدیک ترین مراکز امتحان رو ببینم کجاهاست. بنظرم این یک مورد کاملا شخصی و سلیقه ای ست، تعدادی از دوستان امارات رو انتخاب میکنند و عده ای دیگه ترکیه رو. The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
07-11-2015, 07:36 PM
سلام
میخواستم بدونم برای SAT subject باید حتما English Math Science History ویکی از زبانا بجز انگلیسی رو انتخاب کنیم یا کلا 3تا موردو باید انتخاب کنیم؟بعد essay چی ؟اون جدا از ایناست؟ بعد توی Science میشه همی دروس زیست شیمی و فیزیکو انتخاب کرد آیا؟ ببخشید اگه سوالم خیلی ابتداییه ولی جوابشو پیدا نکردم
17-07-2016, 04:32 PM
(06-09-2015, 03:48 PM)Iman.S نوشته: ببخشید دوستان در ثبت نام برای آزمون SAT به مشکل خوردمببخشید من هم به این مشکل برخوردم خواهشا یه راهکاری یشنهاد بدید |
|