20-07-2014, 12:52 PM
کسی میدونه بهترین جا برای آیلتس در اصفهان کجاست ؟
آموزشگاه های معتبر برای آیلتس
|
16-09-2014, 08:34 AM
(13-09-2014, 03:15 PM)'HIV' نوشته: با تشکر از جناب سام و باقی دوستان من با دوستان خیلی موافقم که بستگی به استاد اون آموزشگاه داره ممکنه شما یک آموزشگاه خیلی خوب بریید ولی استادتون خیلی خوب نباشه!
من خودم آفرینش را می تونم به شماا معرفی کنم. البته تعریف آریان پور هم خیلی شنیدم ولی چون خیلی باید تو نوبت می ماندم ، افرینش ثبت نام کردم. به نظرم یک امتحان تعیین سطح آفرینش بدین و اگه مثلا سطح پایین تری از آیلتس افتادین تا ترم آخر با همین آفرینش پیش اگه خودتان هم خونه پا به پای استاد پیش برید راحت میتوونید 7 بگیرید.
16-09-2014, 09:12 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 16-09-2014, 09:22 AM توسط ahmadpashaei.)
با سلام به دوستان
عاطفه جان آفرینش موسسه تخصصی آیلتس هست و سیستمش طوریه که نمیتونه در چنین زمان کوتاهی کسی که زبانش در حد upper آموزشگاهی نیست رو به 7 برسونه. من خودم اونجا بودم و دیدم بچه ها رو با چه اختلاف سطح وحشتناکی مینشونه در یک کلاس. استاداش خیلی خوبن ولی کتابها و روش کاریشون جوریه که شما اصلا در ساختارها و زبان شناسی قوی نمیشید بلکه از اول رویکرد آزمونی داره. اینو خود مدیر داخلی محترمش آقای زرین فرد به من گفت و بعدش پیشنهاد داد حتما برم همون زبان عمومی رو تا 6 ماه قبل آزمون ادامه بدم که منم کلاسای سفیر می رفتم البته به اون نگفتم و طبعا اون پیشنهاد داده بود یجای معتبر برم (پیشنهاد ایشون ایران-کانادا(رسپیناتاک فعلی) بود). آفرینش ظاهرا اکثر استادای معروف دو سه سال قبلش رو از دست داده و از اون معروفا فقط محمد حسینی و رفیعی موندن. البته فقط خواهش می کنم دوستان در این تاپیک راجع به آموزشگاه های زبان عمومی بحث کنن و بحث به سمت تافل و آیلتس و بقیه آزمونها نره.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
16-09-2014, 09:27 AM
(16-09-2014, 09:12 AM)'ahmadpashaei' نوشته: با سلام به دوستان با سلام
شما درست می فرمایید قبل از کلاسهای تخصصی آیلتس کلاسهای سفیر و .. که ترمیک هستند خیلی کمک می کنند. ولی خب بازه طولانی دارند اگه کسی عجله داشته باشه نمی تونه با رفتن به این کلاسها توی یک بازه کوتاه خودش را برای امتحان آماده کنه. من بعد از تعیین سطح کلاسی افتادم که واقعا از سطح من خیلی بالاتر بود. ولی خیلی کمک کرد به من. استادم هم خیلی معروف نبود یک خانم بود که اسمش یادم نیست ولی یادمه که گرامر را از همان ابتدا خیلی خوب کار کرد. درسته با شما موافقم که کلاس رویکرد آزمونی داشت اسمش روش بود مرکز تخصصی آیلتس!
20-09-2014, 02:21 PM
دوستان سلام
آیا کسی می تونه ی آموزشگاه مناسب رو برای آیلتس در کرج به من معرفی کنه؟ نظرتون در رابطه با مجتمع فنی تهران (البته شعبه کرج) چی هست؟ ممنون از راهنمایی شما
20-09-2014, 03:40 PM
(20-09-2014, 02:21 PM)'mgorji' نوشته: دوستان سلام سلام مجتمع فنی بله خوب هست منتها نسبت به جاهای دیگه هزینه بالاتری داره
میتونید یک جلسه آزمایشی برید و سطح تدریس رو ببینید در هر آموزشگاهی شنیدم که اموزشکاه ایرانمهر هم خوبه اما پیشنهاد من به شما : به جای آموزشگاه بگردید و اساتید مناسب در این زمینه روپیدا کنید و ببینید در کدوم آموزشگاه تدریس میکنن بعضا ممکن است بهترین اساتید در آموزشگاه های ناشناخته تدریس کنند ... انتخاب با شما موفق باشید .
20-09-2014, 04:14 PM
(20-09-2014, 02:21 PM)'mgorji' نوشته: دوستان سلام سلام
من تمام آموزشگاه های کرج را پرس و جو کردم. همین طور که دوستان گفتن باید دنبال استاد خوب بود تا آموزشگاه مناسب فقط پیشنهادم اینه که آموزشگاه ایرانمهر ثبت نام نکنی چون هیچ کدام از استاداش برای آیلتس خوب نیستند. استاد خود من از ایرانمهر بود و خیلییی راضی بودم ولی بعد کلاس ما دیگه اون آموزشگاه نیست. الان می دانم که استاد خوبی برای آیلتس ندارند. مجتمع فتی هم به نظرم برو از بچه ها بپرس و ببین راضی هستند یا نه. من اگه جای شما بودم تهران ثبت نام میکردم. درسته رفت و آمد سخته ولی نتیجه خوبش تاثیر بیشتری داره برات
22-09-2014, 02:05 PM
سلام. من 5 سال پیش آیلتس دادم که 7 شدم در مجموع. زبانم بد نیست و سری قبل هم خیلی نخوندم فقط یک دوره کلاسای آریانپور رفتم و خودم 4-5 تا کتاب امتحانای آیلتسو زدم. دوباره برای 2 ماه دیگه ثبت نام کردم و حتمن 7 به بالا می خوام. وفتم آزاده و می خوام معلم خصوصی بگیرم. بعلاوه جی آر ای هم باید تا 2-3 ماه دیگه امتحان بدم. کلی سرچ زدم اما گیج تر شدم واسه معلم یا موسسه. فعلن کلاسای برزآبادی را برای جی آر ای نوشتم. قطعا نیاز به یه معلم یا کلاس دارم برای آیلتس چون خودم تنبلم و بدون نظارت وقت تلف می کنم. اگر کسی رو می شناسید یا کلا راهکاری دارید بسیار ممنون می شم راهنمایی کنید. منتظرم.
22-09-2014, 05:38 PM
(22-09-2014, 02:05 PM)'vooroojak80' نوشته: سلام. من 5 سال پیش آیلتس دادم که 7 شدم در مجموع. زبانم بد نیست و سری قبل هم خیلی نخوندم فقط یک دوره کلاسای آریانپور رفتم و خودم 4-5 تا کتاب امتحانای آیلتسو زدم. دوباره برای 2 ماه دیگه ثبت نام کردم و حتمن 7 به بالا می خوام. وفتم آزاده و می خوام معلم خصوصی بگیرم. بعلاوه جی آر ای هم باید تا 2-3 ماه دیگه امتحان بدم. کلی سرچ زدم اما گیج تر شدم واسه معلم یا موسسه. فعلن کلاسای برزآبادی را برای جی آر ای نوشتم. قطعا نیاز به یه معلم یا کلاس دارم برای آیلتس چون خودم تنبلم و بدون نظارت وقت تلف می کنم. اگر کسی رو می شناسید یا کلا راهکاری دارید بسیار ممنون می شم راهنمایی کنید. منتظرم. سلام دوست خوبم
بنظرم من با توجه به اینکه شما قبلا نمره 7 گرفتی من پیشنهاد می کنم فقط کلاسی بری که تست بزنی و نکته ها را مرور کنی من 2 سال پیش یادمه دوستام کلاس افرینش ایلتس می رفتند کلاس فشرده مثلا یک ماهه یا سه ماهه داشت اگه اشتباه نکنم استادشون اقای کارگر بود و هزینه مناسبی هم داشت تقریبا 200 تومن بنظرم اینجور کلاسا بری بهتره تا کلی هزینه معلم بدی هم در جو ایلتس قرار می گیری و هم کلی دوست پیدا می کنی که مشوقت بشن و هم هزینه کمی داره [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b] |
|