23-11-2014, 12:24 PM
(19-11-2014, 04:42 PM)Andre نوشته:سلام خسته نباشید من امروز امتحان تعیین سطح برای زبان از همون آموزشگاه سفیری که گفتم دارم امروز باهاشون تماس گرفتم پرسیدم که دانش آموزانتون چه سنهایی هستن برای کلاسهای فشردتون ایشون گفتن بزرگسال هستن گفتن از 16-17 سال به بالا هستند بعد من پرسیدم که برای آیلتس میخوان بخونن یا نه فقط مدرک گفتن دارند میان زبانشون قوی بشه ی تعدادی برای گرفتن مدرک از آموزشگاه و استفاده از مدرک در ایران یک سری هم برای آیلتس گفتم چون همکلاسی ها توی یاد گیری مهمن میخوام بدونم دانش آموزان کلاس های فشرده تون واقعا میخوان بخونن؟ گفتنه بله'eliha1' pid='71528' dateline='1416387031'به نظر من که فرصت معقولی دارید و می تونید با برنامه ریزی صحیح نمره بسیار بهتری از 7 بیارید. در ابتدا سعی کنید که کلاس متناسب با سطح خودتون برید و همزمان با هر چهار مهارت درگیر باشید. دقت کنید که بعضی کلاس ها فقط وقت و هزینه رو هدر می دهند. پس انتخاب کلاس خیلی مهمه. این به این معنی نیست که کلاس نقش تعیین کننده رو داره و دائم باید درگیر این باشید که اگر فلان جان کلاس میرفتید الان خیلی بهتر بود. برای انتخاب کلاس دقت کنید که اولاً کلاس باید از همسالان شما تشکیل شده باشه. یکی از دوستان در یکی از شهرستان ها به کلاسهای یکی از موئسسات می رفت و نقل کردند که کلاس از دانش آموزان دبیرستان که علاقه ای به یادگیری نداشتن تشکیل شده بود و در ذهن آنها مدرک آموزشگاهی ارزش دو چندانی داشت و با کم کاری و تقلب و این حرفها سعی به کسب مدرک آموزشگاهی (که فقط در موارد خاص داخلی کاربرد دارد) داشتند. دوم اینکه فاصله تا محل زندگی شما معقلول باشد، مثلاً اگر قزوین زندگی می کنید سعی در حضور کلاس های شمال شهر تهران نداشته باشید، چراکه تداوم و پیگری شرط یادگیری است.
شما اگر به سطح و درکی از زبان برسید می تونید از روی منابع خودتون به یادگیری بپردازید. اگر کلاسی که معرفی کردید شرایط گفته شده را داره. خوب ثبت نام کنید و پیگیر باشید.
حالا من از شما میخواهم بپرسم بنظرتون این آموزشگاه خوب هست یا بهتره برم ی جای دیگه؟ببخشید زیاد مزاحمتون شدم