19-01-2015, 08:32 PM
(10-09-2014, 10:04 PM)'gabriel2311' نوشته: سلام
من کرج زندگی میکنم تا فروردین یا اردیبهشت سال بعد وقت دارم بنظرتون کجا برم زبانم در حد متوسط اگر تهرانم باشه اشکال نداره اما کرج رو ترجیح میدم .
سلام من اون موقع ک کرج بودم کلاس فشرده گرامر پیشرفته موسسه نصیر یا ایران کانادا ی کرج رو رفتم..خوب بود..کلا جو و استادای خوبی تو موسسه بود..البته ب نظر من
(03-01-2015, 09:02 AM)'Cmn' نوشته: سلام
من يه اموزشگاه زبان خوب توي تهران مي خوام، خودم بين اريان پور و امير بهادر و اعلايي و عليمحمدي موندم، امكان داره كه راهنماييم كنين كه كجا برم؟ خيلي هم عجله دارم و مي خوام زود ثبت نام كنم.
سلام من فقط تعریف آریان پور و امیر بهادر و اعلایی رو هم شنیدم ولی خودم از نزدیک تجربش نکردم اما الان در حین گذروندن کلاس TOEFL 1 علیمحمدی هستم..کلاس حدود 20 نفره..ولی واقعن تایر منفی مشخصی رو کیفیت یادگیری نذاشته...واقعن راضیم..و دارم استفاده میکنم ازش.. ی نظر شخصی هم راجب این قضیه..خب نباید بیش از حد از کلاس زبان انتظار داشت..کلاس زبان ی مشوق خوب و کاتالیزور برا خوب خوندنه..نه خیلی بیشتر..کلا سخت نگیرید خلیلی تو انتخاب و یکیشونو انتخاب و جلو برید ..
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانهاش خراب میشود و هر کسی بخواهد خانهاش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی