سلام ؛ به نظرم اول از همه بهتره ددلاین دانشگاه های مدنظرتون چک کنید. با فرض اینکه دوره ترمیک تافل تیرماه شروع بشه و پنج ماه طول بکشه شما ابان یا اذر می تونید امتحان بدید که زمان خوبیه فقط باید به موقع برای این تاریخ ها ثبت نام کنید تا از ازمون جا نمونید.
با توجه به اینکه که در قسمت لغت و لیسنینگ احساس ضعف می کنید و اولین باره می خواهید تافل بدید من دوره ترمیک به شما پیشنهاد میدم تا دوره فشرده چون دوره فشرده خیلی کوتاهه و بیشتر به درد افرادی می خوره که قبلا تافل دادند و در پی افزایش نمره اند.
راه دیگه اینه که شما خودتون ار الان شروع به مطالعه لغت و کتاب های امادگی تافل کنید و حدودا دوماه مونده به امتحان کلاس فشرده برید. اما من راه اول بهتون پیشنهاد میدم.
با توجه به اینکه که در قسمت لغت و لیسنینگ احساس ضعف می کنید و اولین باره می خواهید تافل بدید من دوره ترمیک به شما پیشنهاد میدم تا دوره فشرده چون دوره فشرده خیلی کوتاهه و بیشتر به درد افرادی می خوره که قبلا تافل دادند و در پی افزایش نمره اند.
راه دیگه اینه که شما خودتون ار الان شروع به مطالعه لغت و کتاب های امادگی تافل کنید و حدودا دوماه مونده به امتحان کلاس فشرده برید. اما من راه اول بهتون پیشنهاد میدم.
(19-05-2015, 05:42 PM)'saheleh' نوشته: سلام دوستان از نظرات مفیدتون واقعا متشکرم.
من دوره های ترمیک زبان رو کامل گذروندم و الان دوساله هیچ کلاس زبانی نرفتم. میخوام تا قبل از پایان 2015 آزمون ibt رو بدم و با نمره خیلی خوب بالای 100 قبول بشم چون برای یکی از دانشگاههای آمریکا میخوام پذیرش با فول فاند بگیرم و اونجا هم حداقل نمره رو 100 زده. الان با موسسه آقای علی محمدی تماس گرفتم به من دوره فشرده رو پیشنهاد دادن در حالی که من خیلی از لغات رو فراموش کردم و لیسنینگم هم افت کرده. از طرفی هم دوره های ترمیک تافلشون هر دوره 10 هفته است یعنی کل تافل 1 و 2 میشه 20 هفته،تقریبا 5 ماه! از تیر هم شروع میشه.
نمیدونم چیکار کنم، به نظرتون دوره فشرده رو ثبت نام کنم توی 7 هفته هر هفته دو روز نتیجه خوبی میگیرم؟
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.