11-09-2014, 10:38 PM
(11-09-2014, 06:10 PM)'faeze23' نوشته:توصیه آنلاین رو مستقیم به دانشگاه مقصد میفرستند درسته؟ باید از وبمیل دانشگاه باشه؟؟من تو پژووهشکده دانشگاه عضو بودم و مسؤل پژوهشکده که فرد معتبریه (تو ایران تو دنیا رو نمیدونم!) من رو میشناسه اون برام بنویسه خوبه یا حتما باید استاد باشه گرچه اون هم استاد دانشگاهمونه منظورم از طرف پژوهشکده است؟؟
میشه هم کتبی بفرستم هم آنلاین؟اگر دانشگاه وبمیل نداشت؟؟
سلام دوست عزیز
توصیه نامه اگر بصورت انلاین باشد دانشگاه لینکی را به استاد شما ایمیل می زند و ایشان باید بصورت انلاین فرم توصیه نامه را تکمیل و ارسال نمایند
دانشگاه ها فقط توصیه نامه ای را قبول می کنند که معرف ایمیل رسمی اکادمیک داشته باشد البته بعضی از دانشگاه ها که 2 نفر معرف می خواهند نفر دوم می تواند مدیر شرکت یا همان پژوهشگاه باشد
توصیه نامه اگر بصورت انلاین باشد دانشگاه لینکی را به استاد شما ایمیل می زند و ایشان باید بصورت انلاین فرم توصیه نامه را تکمیل و ارسال نمایند
دانشگاه ها فقط توصیه نامه ای را قبول می کنند که معرف ایمیل رسمی اکادمیک داشته باشد البته بعضی از دانشگاه ها که 2 نفر معرف می خواهند نفر دوم می تواند مدیر شرکت یا همان پژوهشگاه باشد
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]