13-05-2012, 11:18 PM
(13-05-2012, 11:02 PM)manager_66 نوشته: ...میشه اونجا بگم منو معاف از رزم کنن که برم خدمت ولی سختی نداشته باشه...اینکه شما در کمیسیون بگی من میخوام فقط معاف از رزم بشوم و اونها بهت چپ چپ نگاه نکنند رو نمیدونم دوست من ولی اینکه معاف از رزم سختی داشته باشه در دوران خدمت یا خیر، اول بستگی داره به تعریف شما از سختی در دوران خدمت، بعد هم بستگی داره به یگان هایی که در اونجا آموزشی رو خواهید گذروند و ادامه خدمتتون رو طی خواهید کرد...مثلا در پادگان آموزشی ما (شهید مدرس کرج) دوستان معاف از رزم، گلکاری (بخونید بیل زدن محوطه) رو انجام میدادند، یا بعضی از کارهای اعیاد رو انجام میدادند یا حموم و ... رو زمانی که ما در اردوی پایان دوره بودیم نظافت میکردند
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.