25-10-2012, 10:55 PM
ولی برخیدوستان میگن که با پاسپورت زیارتی فقط به کشورهایی مثل عربستان و .... سفر کرد ونمیتوان به کشورهای اروپایی و جاهای دیگر. درسته؟
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
|
25-10-2012, 10:55 PM
ولی برخیدوستان میگن که با پاسپورت زیارتی فقط به کشورهایی مثل عربستان و .... سفر کرد ونمیتوان به کشورهای اروپایی و جاهای دیگر. درسته؟
(25-10-2012, 10:55 PM)ostokhan نوشته: نخیر دوست من درست نیست. گذرنامه همون گذرنامه است، فقط ویزای کشورهای عربستان، عراق و ... داخلش هست. این گذرنامه هم از زمان صدور 5 سال اعتبار دارد
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
28-11-2012, 11:30 AM
با سلام
من فروم را که خوندم متوجه شدم که پاسپورتی که به ما می دهند 5 سال اعتبار داره ولی به هر حال 20 روز بیشتر نمی تونیم خارج بشیم حال دو سوال داشتم که متشکر می شم اگر من را راهنمایی کنید. من برای گرفتن پاسپورت در بهمن ماه اقدام می کنم اونم از نوع تفریحیش هدفم هم این هست که بعد از اینکه جوابهای ادمیشن در اردیبهشت اومد برای ویزا اقدام کنم زودتر که نخوام مراحل ویزا را بعد از فارغ التحصیلی تازه شروع کنم و کارام دقیقه 90 بخواد انجام بشه. 1-طبیعی است که من تاریخ دقیقی را در هنگام گرفتن پاسپورت نمی تونم اعلام کنم مثلا اگر یک تاریخ حدودی اعلام کنم مثلا اوایل خرداد آیا قبل از اون تاریخ می تونم به گذرنامه مراجعه کنم ودر صورت لزوم تغییر بدم؟ 2-اگر من با این گذرنامه درخواست بدم برای ویزا بعد از اینکه فارغ التحصیل شدم و مراحل وزارت علوم را طی کردم و تونستم معافیت تحصیل با هزینه شخصی در خارج را بگیرم ،آیا مشکلی پیش نمی یاد یعنی این پاسپورت قدیمی عوض نمی شه مشکلی نداره من با اون قبلی درخواست کردم؟ پیشاپیش از اینکه وقت می گذارید و جواب من را می دهید متشکرم (28-11-2012, 11:30 AM)mohammadshz نوشته:درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم ممنون که ارسال های قبل رو مطالعه کردید. 1- اگر هدف شما از دریافت گذرنامه فقط "دریافت" آن است، بنظرم احتیاجی به تغییر بازه زمانی خروج نیست. ضمن اینکه برای تغییر هر بار بازه زمانی خروج، شما باید مراحل رو دوباره از ابتدا طی کنید (منهای درخواست صدور گذرنامه در پلیس +10)
2- نخیر دوست من مشکلی نیست، تا زمانی که این گذرنامه شما معتبر است (5 سال از زمان صدور) شما با همین گذرنامه از کشور خارج و به آن وارد خواهید شد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
28-11-2012, 12:00 PM
(28-11-2012, 11:30 AM)mohammadshz نوشته: با سلامسلام 1- دقیقا متوجه منظورت نشدم.اما من یه بار این کار رو کردم.یعنی من اول فروردین اجازه خروج داشتم.اما بهمن ماه رفتم و اجازه خروج رو کردم 3 اردیبهشت.میدوارم جوابت این بوده باشه 2-بله.مشکلی نیست و با همین پاسپورت میتونین اقدام کنین و نیازی به عوض کردن نیست
28-11-2012, 01:26 PM
با سلام
دو سوال داشتم 1- برای گذاشتن وثیقه 15 ملیونی می توانم از بانک ملی هم اقدام کنم یا فقط بانک خاصی هست؟ 2- اگر بخوام در تاریخ 1 بهمن سفر داشته باشم چه تاریخی باید اقدام کنم برای پاسپورت؟ ممنون
28-11-2012, 01:52 PM
(28-11-2012, 01:26 PM)rezamis نوشته: با سلام درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم 1- برای تودیع وثیقه، شما میتونید از هر بانکی اقدام کنید، فقط ابتدا باید فرم های مربوطه رو از نظام وظیفه دریافت کنید. سایر سوال هاتون در مورد وثیقه رو میتونید در این تاپیک پیگیری کنید. 2- شما وقتی تشریف میبرید نظام وظیفه و درخواست خروج از کشور میدهید، معمولا و با پیگیری میتونید ظرف 3 الی 5 روز مراحل اداری گذاشتن وثقیه و نظام وظیفه رو انجام بدهید (البته بستگی به بانک عامل هم دارد که کار شما رو سریع راه بیندازه). زمانی که نظام وظیفه نامه مربوط به خروج برای یکبار شما رو برای اداره گذرنامه ارسال کرد و از زمان تحویل مدارکتون به پلیس +10 (برای صدور گذرنامه) حدود 15 الی 20 روز رو باید برای صدور گذرنامه در نظر بگیرید.
29-11-2012, 12:37 AM
ممنون از جواب
خواستم بدونم برای دریافت ودیعه پس از بازگشت حتما گذرنامه لازم هست حالا اگه خدای نکرده گذرنامه گم بشه چیکار باید کرد؟
29-11-2012, 01:49 AM
(29-11-2012, 12:37 AM)rezamis نوشته: بله دوست من. شما بعد از پایان مدت زمان مجاز خروج از کشور، همراه با گذرنامه و کارت ملی به اداره نظام وظیفه مراجعه میکنید. اونجا نامه ای به شما میدهند که با ارائه اون نامه به بانک میتونید مبلغ وثیقه تون رو دریافت کنید. حالا بنظرم به گم شدنش خیلی فکر نکن خدایی نکرده گم بشه، یک مقدار دوندگی داره برای ابطال و صدور مجدد گذرنامه...
01-12-2012, 04:22 PM
در ابتدا از اینکه مدیران سایت وقت گذاشتند و جواب من را دادند بسیار متشکرم
من امروز نامه جز آمار را گرفتم البته تا اخر بهمن بیشتر دانشگاه برام تاریخ نکرد اگر بخوام باید دوباره ترم دیگه درخواست بدم فقط یک سوال داشتم پس از اتمام اون 20 روز وقتی وثیقه را آزاد می کنیم پاسپورت را که ازمون نمی گیرن؟(می بخشید شاید سوال تکراری و یا حتی از روی جواب های دیگر قابل دریافت باشد ولی دوست داشتم دوباره بپرسم خیلی می بخشید) فکر می کنید این تاریخ بهمن زده ممکنه مشکل ساز بشه؟ |
|