اگر چنانچه پرسشی در مورد پر کردن فرم تقاضای گذرنامه همچون اسپلینگ کلمات، تاریخ تولد و... دارید، میتوانید در این تاپیک مطرح کنید تا کاربران صاحبنظر در این زمینه پاسخ دهند.
.
سوالات و اشکالات پیرامون پر کردن فرم گذرنامه
|
اگر چنانچه پرسشی در مورد پر کردن فرم تقاضای گذرنامه همچون اسپلینگ کلمات، تاریخ تولد و... دارید، میتوانید در این تاپیک مطرح کنید تا کاربران صاحبنظر در این زمینه پاسخ دهند.
.
07-02-2012, 10:55 PM
سلام
فامیل من شامل پسوند هم می شود می خواهم بدانم که آیا می شود بین فامیل و پسوندم یک خانه خالی بگذارم تا جدایی پسوند مشخص شود؟؟؟ در ضمن فامیل من به جز پسوند آزاده پور هست. می تونم Azadepoor بنویسم به جای Azadehpoor و h رو نگذارم؟؟؟ من این طوری ترجیح میدم!
08-02-2012, 01:58 AM
(07-02-2012, 10:55 PM)tirkamun نوشته: سلامجدا کردن پسوند از اسم اصلاً توصیه نمیشه. اینکار حتی در مورد اسم کوچکهای دواسمی هم توصیه نمیشه. چون ممکنه بعداً براتون بعنوان middle name دردسر درست کنه... سرهم بنویسید بهتره. منهم فکر میکنم دومی بهتر باشه ولی بطور کلی هرطور خودتون ترجیح میدهید عمل کنید، در خارج اسم و فامیل خارجی هرچه باشد مهم نیست! به هرحال براشون مبهمه این نکته رو هم بگم سعی کنید اونطور که در ترجمه مدارکتون تابحال نوشته شده(اگر تابحال داشته اید)، در گذرنامه تون بنویسید که بعداً براتون مشکل ساز نشه .
من هم با نظر بهرام موافقم. سعی کنید که فامیلتون رو سر هم بنویسید، چون فامیلهای دو کلمهای که با فاصله جدا شدهاند در خیلی از کشورها مرسوم نیست و گاهی دردسر ایجاد میکنه. همسر من همین مشکل رو در امریکا داره. گاهی اولین کلمه فامیلش رو به عنوان middle name در نظر میگیرند، بعضی از سازمانها هر دو کلمه رو سر هم مینویسند، بعضی جاها بین دو کلمه خط فاصله میذارن و بعضی جاها هم مثل پاسپورت مینویسند. به این خاطر خیلی وقتها وقتی برای کاری به ادارهای یا سازمانی مراجعه میشه اول بهش میگن که اسمش تو سیستمشون نیست و باید کلی توضیح بده و ازشون بخواد که ترکیبهای مختلف رو چک کنند تا بالاخره اسمش پیدا بشه.
به همین خاطر، اگر بتونید سرهم بنویسید بهتره، اما اگر خیلی طولانی میشه، میتونید بین دو کلمه خط فاصله بگذارید، ولی ترجیحا فاصله خالی نگذارید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
27-12-2012, 01:41 AM
سلام ...
سوالی در مورد پر کردن فرم گذرنامه داشتم. در بند 5 فرم درخواست گذرنامه نوشته شده کشور مقصد، منظور از مسافرت، مرز خروج و کشورهایی که قصد عبور یا توقف دارید (که 5 مورد هم میشه نوشت). راستش من اصلا متوجه منظورش نشدم!!! کشور مقصد رو چی باید بنویسم؟ فرض کنیم اینجا نوشتم مالزی یا امارات متحده عربی یا غیره... اگه به هر دلیلی نخواستم یا تونستم برم و بعدا تصمیمم عوض شد و کشور دیگه ای رو برای مسافرت انتخاب کردم تکلیف چیه؟ یعنی باید دوباره درخواست بدم؟ "کشورهایی که قصد عبور یا توقف دارید" چطور؟ بقیه گزینه ها هم همینطور، نمیدونم باید چی بنویسم. آهان یه چیز دیگه، برای مسافرت به کشورهایی که با ایران مشکل سیاسی دارن (مثلا امریکا، انگلیس و ...) باید چکار کرد؟ فکر نمیکنم بشه اسم اینارو تو گذرنامه نوشت، درسته؟ اگه ممکنه راهنمایی بفرمائید...
27-12-2012, 01:45 AM
(27-12-2012, 01:41 AM)ymail نوشته: سلام ...من بسیار بعید می دونم که چیزهایی که در این فرم می نویسید در مورد مسافرت به چه کشورهایی برای مسافرتهای واقعی آینده تون اثر منفی بذاره! نگران نباشید. بزنید عراق و افغانستان و عربستان و سوریه و مالزی برید انگلستان و آمریکا و کانادا و اوکراین و هلند البته شاید جدیدا عوض شده باشه. دوستانی که اخیرا گرفتند نظر بدن.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد... -- در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ.. در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
27-12-2012, 01:54 AM
(27-12-2012, 01:45 AM)Shahrouz نوشته: من بسیار بعید می دونم که چیزهایی که در این فرم می نویسید در مورد مسافرت به چه کشورهایی برای مسافرتهای واقعی آینده تون اثر منفی بذاره! نگران نباشید. بزنید عراق و افغانستان و عربستان و سوریه و مالزی برید انگلستان و آمریکا و کانادا و اوکراین و هلندممنون از پاسخ شما.... (چقدر سریع... ماشالله ) پس ضرورتی نداره و در اینصورت میتونم جای اون 5 تا کشور رو هم خالی بزارم؟ درسته؟ (27-12-2012, 01:41 AM)ymail نوشته: سلام ...البته من هم خیلی جدید نیست تجربم (پارساله) منتها گذاشته بودم خالی به مامور محترم (خیلی زورم اومد که نوشتم محترم!) گقتم این چه سوال عجیبیه چه ربطی داره؟ پاسپورت که مقصد مشخص نداره این تو فرومش برا چیه؟! حس کردم ازش پرسیدم انیشتن چطور نسبیت رو کشف کرد فرمولشو بلدی اثبات کنی؟! یه جنتا جمله گفت که اصلن به هم ربط نداشتن ولی منظورش این بود که فرمه دیگه باید یه چیزی توش بنویسیم! و خودش نوشت سوریه - زیارت! و گفت این اصلا مهم نیست!
27-12-2012, 01:56 AM
(27-12-2012, 01:41 AM)ymail نوشته:درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم همون طور که شهروز عزیز گفتند، لزومی به پر کردن اون بخش ها نیست و میتونید اون بخش ها رو خالی بگذارید. من که همین کار رو کرده بودم حتی زمانی که فقط گذرنامه یکبار خروجم رو برای ترکیه میخواستم بگیرم...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
14-01-2013, 11:23 AM
یه سوالی بود ذهن من رو خیلی درگیر کرده بود از هر کی هم میپرسیدم یه چیزی میگفت...
دیروز که رفتم واسه اقدام برای گرفتن گذرنامه فهمیدم: من فامیلیم پسوند هم داشت، پسوند رو حذف کردم همونطور که میدونین تو شناسنامه ی جدید تو توضیحات این درج میشه، همیشه واسم سوال بود که گذرنامه با فامیلی جدیده یا قدیمیه؟ یکی میگفت پسوند هم مینویسن یکی میگفت درخواست بده ننویسن...من از یارو پرسیدم طرف گفت با فامیلی جدید نوشته میشه و هیچ چیزی از پسوند تو گذرنامه نمیاد... |
|