10-09-2011, 08:52 PM
فرض من از گفتن این که غیراخلاقی نیست اینه که شما از ابتدا قصد تغییر دانشگاه رو ندارید و در یک دانشگاه شروع به تحصیل میکنید با این امید که اونجا خواهید موند و مدرک خواهید گرفت، ولی بعد از مدتی یا از دانشگاه راضی نیستید یا مشکلات دیگهای پیش میاد که به این نتیجه میرسید این دانشگاه برای شما مناسب نیست و تصمیم به تغییر دانشگاه میگیرید. اگر از ابتدا قصد شما این باشه که یک مدت در دانشگاه باشید و بعد جای دیگهای برید، به قول شما احتمالا باز هم کار غیراخلاقیای خواهد بود.
در مورد این که ضرر کدوم مورد بیشتره، نمیشه خیلی دقیق گفت. بعضیها ممکنه در دانشگاهی شروع به کار کنند و در همون مدت مثلا یک سال کلی پروژههای استاد رو جلو ببرند یا حتی مقالاتی چاپ کنند. در اون صورت فکر نمیکنم ضرر چندانی هم متوجه استاد یا دانشگاه شده باشه.
در مورد این که ضرر کدوم مورد بیشتره، نمیشه خیلی دقیق گفت. بعضیها ممکنه در دانشگاهی شروع به کار کنند و در همون مدت مثلا یک سال کلی پروژههای استاد رو جلو ببرند یا حتی مقالاتی چاپ کنند. در اون صورت فکر نمیکنم ضرر چندانی هم متوجه استاد یا دانشگاه شده باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.