07-05-2015, 11:27 PM
(07-05-2015, 11:09 PM)'mgorji' نوشته: دوستان آیا می شه یک مقاله رو که در یک ژورنال خارجی در حال داوری هست برای یک کنفرانس خارجی هم فرستاد؟
هدف هم اینه که اگر اون مجله ریجکت کرد حداقل در یک کنفرانس پذیرش بگیره
ممنون از پاسخ شما
ببخشید که مجدد ارسال می کنم لطفا در صورت امکان پاسخ بدهید چون مهلت ارسال مقاله به کنفرانس مد نظرم رو به پایان است
اگه سطح کنفرانس به طور مطلوبی بالا باشه که خودشان مقالات داوری شده رو در یک ژورنال همکار چاپ میکنند که در این صورت شما دو مقاله به دو ژورنال فرستاتید که مطابق قانون بسیاری از ژورنال های قابل پذیرفتن نیست. اگر هم که ژورنال مرتبط با کنفرانس وجود نداشته باشه، باز هم شما یک کار علمی رو در دو جا ارائه کردین. اگر خلاف قوانین هم نباشه، از لحاظ پژوهشی چندان جالب نیست که یک مقاله دو جا ارائه کنید.
پ.ن: اینطور که من پستهای شما رو دنبال میکنم، در تلاشید که مقاله ای رو به پذیرش برسونید و این امر واستون سوالاتی رو به وجود آورده. مقالاتی که تنها به آمار ارقام ختم شن، ارزش بالایی ندارن. منظورم همان، ژورنال های ISI هندی و مشابه اینها و یا دو مقاله یکسان در یک سمینار و یک ژورنال. در مورد سایر هم باید بگم که بهتره انرژی رو بروی یک ژورنال متمرکز کنید و نهایتاً پس از ارسال، مقدمات کار پژوهشی بعدی رو فراهم کنید. در اینصورت بالاخره میتونید مقالاتتون رو با تغییراتی که داورها پیشنهاد میکنند در ژورنالی چاپ کنید. همیچنین سوابق پژوهشی خودتون رو با کارهای متنوع قوی تر کنید.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers