30-01-2014, 12:41 AM
حرف شما کاملا درسته منظورم قیمت های دانشجویی بود. حتی اگه دانشجو هم نباشید میتونید با گذاشتن کارت شناسایی پیش حراست دانشگاه شریف (اگه گیر دادن) وارد دانشگاه بشید و برید بخش تعاونی پیش آقای محمدی که واقعا انسان شریفی هستند (از هر یک میلیون نفر ایرانی یکی مثل این آقا پیدا میشه) به قیمت دانشجویی واستون حساب میکنه. حتی اگه آدرس دانشگاه اشتباه داده باشید یا مشکلی داشته باشید همونجا میزنه تو اینترنت واستون پیدا میکنه. واسه کسایی که مقدور نیست برن دانشگاه شریف قیمت TNT به نرخ آزادش 116 تومن در میاد که در این صورت پست ایران به صرفه تر هست.
(29-01-2014, 11:47 PM)'reza_1st' نوشته:Soilman جان، TNT و DHL البته قیمتهای دانشجوییشون در همین حدوده، قیمتهای آزادشون بیشتره و دانشگاههای تهران، شریف و امیرکبیر رو میدونم که شرایط پست با تخفیف رو حالا با روشهای مختلف تامین کردن برای دانشجوها. البته فکر کنم اطلاعات شما بیشتر و بهروزتر از من باشه، از این نظر گفتم که اگه دوستان خواستن بفرستن، در جریان باشن و با قیمتهای گرونتر آزاد نفرستن. در مجموع فکر میکنم TNT گزینه بهتریه، ولی همونطور که شما گفتین بهتره دوستان خودشون برسی کنن و مقایسه کنن اینا رو با پست ایران و تصمیم بگیرن.