دوستان سلام
راستش این موضوع جهت حل یک مشکل خاص به وجود اومده و تو مسایل اپلای عمومیت نداره برای همین تو قسمت گفتگوی خودمانی ایجادش کردم
من یکی از دانشجویان ارشد رشته ی عمران - سنجش از دور دانشگاه تهران هستم. قصد دارم یه فروم بین المللی رو توی مجموعه ی stackexchange مخصوص رشته های سنجش از دور و فتوگرامتری ایجاد کنم
برای اینکار از طریق مکانیزم هایی که تو مجموعه stackexchange پیش بینی شده با اعضای ارشد صحبت کردم و به این نتیجه رسیدیم که وجود فرومی برای سنجش از دور که در کنار فروم GIS به طور فنی به سنجش از دور بپردازه خالیه و لذا پیشنهاد ایجاد همچین سایتی رو تو لینک زیر دادم
برای اینکه بیشتر راجع به مکانیزم ایجاد فروم جدید تو این مجموعه بدونید میتونید به لینک های زیر مراجعه کنید
حالا من برای اینکه مدیران مجموعه رو قانع کنم که این سایت مورد نیاز هست به کمک و حمایت افراد جامعه ی سنجش از دور از طریق follow و commitment این پیشنهاد لازم دارم
تا به حال به طرق مختلف تو شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک و تلگرام این کار رو تبلیغ کردم و همون طور که می بینید 73 نفر تا بحال این پروپوزال رو فالو کردند ولی متوجه شدم برای اینکه بتونم افراد متخصص تری رو جذب کنم میتونم روش دیگه ای پیش بگیرم
برای این کار 25 ژورنال معتبر سنجش از دور رو بر حسب ایمپکت فاکتور مرتب کردم
قصد دارم نام و آدرس کسانی رو که سال های اخیر تو این ژورنال ها مقاله دادن رو توی یه فایل access لیست کنم و به هرکدوم فقط یک بار یک ایمیل تبلیغاتی کوتاه و با متن تا حد امکان جذاب از طریق اکسس بزنم (bulk mail) تا اگر دوست داشتن پروپوزال رو فالو کنند
تا حالا 100 نفر از افراد رو لیست کردم و قصد دارم اولین سری از ایمیل ها رو بفرستم
برای اینکه احتمال خونده شدن و فالو بالا بره متن باید رسمی و مخترمانه و جذاب و تا حد امکان کوتاه باشه و از طرفی تمام مواردی رو که میخوام بگم شامل باشه
این موضوع رو ایجاد کردم تا با کمک دوستان آکادمیاکافه متن ایمیل رو که تو پست های بعدی میارم اصلاح کنم و بهترین متن رو برای فرستادن این ایمیل ها انتخاب کنم
تو پست سوم متن ایمیل رو میارم تا شما بدونید که در نظر دارم چه مواردی رو شامل باشه و بعد از اون لطفا به بنده کمک کنید و با توجه به اطلاعاتی که تو لینک های بالا دادم متن رو تصحیح کنید
حتی اگر رشته تون سنجش از دور نباشه با تصحیح متن و زیباتر کردن اون قدمی برای اعتلای دانش سنجش از دور و فتوگرامتری (که به هر حال یکی از شاخه های علم هست ) برمیدارید پس لطفا به این موضوع توجه و بنده رو راهنمایی کنید