06-11-2014, 10:39 PM
(06-11-2014, 10:24 PM)'Andre' نوشته:پست قبلیم نشون میده که وضیعت اپلیکیشن من در دانشگاه McGill چطوریه. در اپلیکیشن که میبینم انگار هنوز نمرم نرسیده به دستشون. با توجه به اینکه ریپورت آنلاینه، نباید اینقدر طور بکشه. ایمیل به مسئول Admission ارسال کردم و ایشون هنوز جواب ندادن. نمیدونم حالا باید همچنان منتظر باشم و یا برم سنتر پیگیری کنم. مطمئناً سنتر از من میخاد که با دانشگاه چک کنم. تمام تلاشم بر این بود که زود اپلیکشنم رو تکمیل کنم، اما با این وضع انگار تا خود ددلاین معطل اینها هستم. در کل تحصیلات تکمیلی دانشگاه McGill رو در مقایسه با سایر دانشگاها بی نظم تر دیدم.
سلام
معمولا دانشگاه ها اطلاعات اپلیکیشن ها را دیر به روز می کنند من یادم هست در مورد دانشگاه اسکس فقط اسکن کارنامه را می خواستند و سختگیری هم نکردند انشاله برای شما هم مشکلی ندارد
معمولا دانشگاه ها اطلاعات اپلیکیشن ها را دیر به روز می کنند من یادم هست در مورد دانشگاه اسکس فقط اسکن کارنامه را می خواستند و سختگیری هم نکردند انشاله برای شما هم مشکلی ندارد
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]