29-09-2017, 01:50 PM
(28-09-2017, 11:23 PM)sattares نوشته: سلام
یه دانشگاه تو کره کد دانشگاه رو بهم داده و رو سایتش نوشته با استفاده از کد برو رو سایت بریتیش کانسیل و آیلتست رو برامون از طریق سایت بفرست.یعنی چه؟؟من باید چیکار کنم؟؟
با تشکر
(29-09-2017, 12:46 PM)sattares نوشته: من میخام برای یه دانشگاه تو کره اپلای کنم. توی سایت کد دانشگاه رو نوشته و گفته از طریق سایت british council و با استفاده از کد دانشگاه نتیجه رو برامون بفرست.من
الان نمیتونم با ایرسافام یا dhl بفرستم نتیجه ازمونمو؟؟ باید چیکار کنم؟؟
من خیلی مهلت کمی دارم لطفا کمک کنید
سلام
ایرسافام این کار را به شما محول کرده است؟ این کار را خود آنها میتوانند برای شما انجام دهند، اما به هر حال پاسخ شما:
وارد لینک زیر شوید
https://www.britishcouncil.in/exam/ielts/results
در زیر قسمت Test Report Forms for institutions توضیح داده شده است، اگر در آزمون شرکت کردهاید، باید هزینه اضافی پرداخت کنید و روند کار در همان لینک توضیح داده شده است، ضمنا با DHL نمیتوانید ارسال کنید باید رسمی باشد و فقط از طریق British Council میتوانید نمره رسمی ارسال کنید. هزینه این کار اگر اشتباه نکنم 19 دلار است که با وب سایت های ایرانی که این کار را انجام میدهند (پرداخت ارزی) میتوانید پرداخت کنید.باز هم سوالی داشتید بپرسید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید