09-10-2013, 09:45 PM
یه سوال داشتم:
چطور میشه لپ تاپ یا تبلت رو به خارج ارسال کرد؟
آیا میشه با پست فرستاد؟
چطور میشه لپ تاپ یا تبلت رو به خارج ارسال کرد؟
آیا میشه با پست فرستاد؟
اطلاعات مفید برای پرواز و فرودگاه
|
09-10-2013, 09:45 PM
یه سوال داشتم:
چطور میشه لپ تاپ یا تبلت رو به خارج ارسال کرد؟ آیا میشه با پست فرستاد؟ (09-10-2013, 09:34 PM)'znoz' نوشته: در مورد خرید اینترنتی معمولا میشه تا دوهفته که سهله یه روز قبلش هم خرید و .... بله. در واقع سوالم همین بود که آیا پروازهای لحظه ی آخری اینترنتی (مثل cheapoair و kayak) برای نیمکره جنوبی (استرالیا) توی دسامبر راحت پیدا میشه؟؟ امیدوارم یکی از بچه های مطلع این پست رو بخونه و جواب بده.
14-10-2013, 09:52 PM
(12-10-2013, 01:39 AM)'Astro' نوشته: خیر، لزوما راحت پیدا نمیشه. به خصوص در ماه دسامبر که کلا عده زیادی سفر میکنند بلیت سختتر پیدا میشه و استرالیا هم از جمله مقصدهای توریستی برای ماه دسامبر هست و چون اونجا هوا در اون موقع از سال خوبه خیلیها به استرالیا سفر میکنند. به همین خاطر مراقب این موضوع باشید. البته منظورم این نیست که امکان نداره پیدا کنید. ممکنه پیدا کنید ولی تضمینی درش نیست. مساله دیگهای که هست اینه که معمولا اگر بلیت رو نزدیک به تاریخ سفر بخرید ممکنه خیلی گرونتر بشه نسبت به این که چند ماه قبل تهیه کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
16-10-2013, 01:45 AM
(14-10-2013, 09:52 PM)'Babak' نوشته: آره البته رفتم موقتا از آژانس رزرو کردم. اگه ترس از نیومدن ویزا نبود که تا حالا خریده بودم. ای کاش میشد گفت آژانس دم به دم همونو رزرو کنه تا ویزا بیاد!!! [img]images/smilies/biggrin.gif[/img] ولی ظاهرا مقدور نیست. ممنون که این نکته رو در مورد دسامبر گوشزد کردید.
خب می تونید از کلاس های پروازی که Refundable هستند برای تاریخی که تقریبا فکر می کنید ویزای شما خواهد اومد و مناسب هست خریداری کنید. اگر هم که تا آن تاریخ ویزا نیامد با دادن یک جریمه ای می تونید زمان بلیت رو عقب بیاندازید. البته به شرط اینکه در تاریخ موردنظر در همان کلاس پروازی جای خالی داشته باشند. مثلا KLM دست کم برای کانادا که من اطلاع دارم چنین امکانی رو فراهم کرده و برای این کار 50 دلار جریمه می گیرد.
(16-10-2013, 01:45 AM)'Astro' نوشته: ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
واسه خروج از کشور می تونیم مبلغ بیشتر از 50 هزار تومان همراه داشته باشیم؟
25-10-2013, 04:25 AM
(25-10-2013, 02:21 AM)'Leopold' نوشته: واسه خروج از کشور می تونیم مبلغ بیشتر از 50 هزار تومان همراه داشته باشیم؟ بیشتر از 50 هزارتومان یعنی حداکثر تا چه مبلغی؟
معمولا هیچ مشکلی نیست چون اساسا پول ایران در خارج کشور کاربردی ندارد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
14-11-2013, 09:00 PM
واسه خروج از ایران میتونیم بیشتر از 10000$ با خودمون ببریم؟ تو فرودگاه آمریکا یک فرم هست که اگه بیشتر از 10000$ باشه و بگیم که دانشجو هستیم فکر کنم گیر نمیدن، ولی فرودگاه امام چطوره؟
در قانون گمرک ایران اشاره شده که هر مسافر حداکثر می تواند ۵۰۰۰ دلار با خود ببرد. اگر کسی بیش از این رقم همراه خود داشته باشد باید ارز خود را به بانک های فرودگاه تحویل دهد یا در آنجا حساب ارزی باز نماید. ولی «در عمل» تا حدود ۳۰-۲۰ هزار دلار را هم دیدهام که میبرند و تا به حال مشکل خاصی نبوده. برای این منظور هم میبایست ارز موردنظر را در جاهای مختلف پخش کرد. در مورد دلار این کار قدری سختتر هست چون مثلا ۲۰ هزار دلار ۲ بسته ۱۰۰ تایی می شود ولی اگر اسکناسها ۵۰۰ یورویی باشد تعداد اسکناسها خیلی کمتر میشود که به راحتی میتوان آنها را میان کتابها پخش کرد. اگر خیلی هم که بدشانس باشید میبایست ارز مازادتان را به همراهانتان که با شما به فرودگاه آمده بودند تحویل دهید تا بعدا از راه صرافی یا شکلهای دیگر برای شما بفرستند.
این قوانین برای جلوگیری از خروج و ورود بیش از اندازه و چمدانی ارز توسط واردکنندگان یا صادرکنندگان هست و در حد ۳۰-۲۰ هزار دلار را در صورتی که مشخص باشد مهاجر یا دانشجو هستید زیاد سخت نمیگیرند. این مورد هم که در ویزایتان مشخص است و اگر پرسیدند بگویید برای هزینههای تحصیل و خوابگاه هست. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
14-11-2013, 10:18 PM
در تکمیل صحبت های مایک عزیز باید بگم که به صورت رندم در فرودگاه های ایران چمدان های اشخاص را با دقت بیشتری برای پول بیشتر از 5000 دلار بازدید می کنند. شما می تونید 20 درصد شانس در نظر بگیرید برای تشخیص این مقدار پول.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
|
|