در واقع اگر در 2 فرودگاه یک مجدوده ویزایی پرواز داشته باشید پرواز بین اون دو فرودگاه، محلی (Domestic) به حساب میاد. این محدوده ویزایی میتونه مربوط به یک کشور مثل همین اوکراین باشه و میتونه هم مربوط به محدوده ای بزرگتر مثل شنگن باشه. البته نوع ویزای لازم ترانزیت معمولی هست که با نشون دادن ویزای آمریکا یا کانادا و بلیت ادامه دار تا اون کشورها به راحتی باید بدهند. حتی فکر می کنم بیشتر کشورهای اروپایی این نوع ویزا رو در فرودگاه هم صادر می کنند ولی اگر فاصله پروازها کوتاه باشه ممکنه تا بیاید پیگیر کارهاش بشین پرواز دوم رو از دست بدین.
همین طور میزان توقف در محدوده بین المللی هم نباید خیلی طولانی باشه. مثلا نمی تونید یک بلیت استانبول به آلمان و یک بلیت جداگانه هم برای دو روز بعد از آلمان به آمریکا بگیرید و انتظار داشته باشید دو روز در محدوده بین المللی فرودگاه آلمان به سر ببرید. در این شرایط هم برخی کشورها از شما انتظار دارن ویزای ترانزیتشون رو بگیرید. البته اگر بلیت رو از یک آژانس و به صورت پیوسته بگیرید خودشون این اختلاف ساعت ها رو در نظر می گیرند و قاعدتا اگر ویزایی هم نیاز باشه باید به شما اطلاع بدن که در فرودگاه به مشکل نخورید.
همین طور میزان توقف در محدوده بین المللی هم نباید خیلی طولانی باشه. مثلا نمی تونید یک بلیت استانبول به آلمان و یک بلیت جداگانه هم برای دو روز بعد از آلمان به آمریکا بگیرید و انتظار داشته باشید دو روز در محدوده بین المللی فرودگاه آلمان به سر ببرید. در این شرایط هم برخی کشورها از شما انتظار دارن ویزای ترانزیتشون رو بگیرید. البته اگر بلیت رو از یک آژانس و به صورت پیوسته بگیرید خودشون این اختلاف ساعت ها رو در نظر می گیرند و قاعدتا اگر ویزایی هم نیاز باشه باید به شما اطلاع بدن که در فرودگاه به مشکل نخورید.
(11-05-2014, 05:37 AM)'MaMi' نوشته:فقط در مورد پروازهای به مقصد امریکا، من نکته ای رو اضافه کنم که اگر به عنوان مثال شما از تهران به رم، از رم به پاریس و از پاریس به نیویورک پرواز داشته باشید، برای قسمت رم به پاریس، باید حتما ویزای شینگن داشته باشید. این مورد رو حتما زمان خرید بلیط در نظر بگیرید.
در بدترین حالت می بایست پول مازاد رو در یک حساب ارزی در یکی از بانک های فرودگاه بگذارید. ولی همون طور که گفتم در سالیان اخیر به مبالغ در حدود 20 هزار دلار سخت گیری نشون نمی دهند و این قانون بیشتر برای جلوگیری از حمل چمدانی پول توسط تاجران و صرافان و بحث های پولشویی هست.
(13-05-2014, 11:08 AM)'rulany' نوشته:خيلي ممنون .آخه قانون ميگه ماكزيمم 5000 دلار .ما هم كه شانس نداريم.يهو طرف قانونمند ميشه و گير ميده.همين قدرم كه به زور داريم جور ميكنيم يه مقدارش بايد بره كارمزد صرافي ها!!
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -