27-10-2012, 11:00 AM
(27-10-2012, 01:47 AM)alia.li943 نوشته: سلام دوستان من یه سوال عجیب دارم و خیلی مهمدوست عزیز. ابتدا خوش امد عرض کرده و به فروم اکادمیا تشریف اوردید.
می خواستم بدونم که آلمان آب و هواش چطوریه و با مزاج ما ایرانی ها سازگاره یا نه خیلی فرق می کنه چون مثلا دبی که رفته بودم که خیلی گرم و بد بود یا مالزی که رفته بودم شدید شرجی بود و هر روز بارون میومد
آیا آلمان هم چنین خصوصیاتی داره ؟چون مثلا تو اینترنت که یه کم سرچ کردم میگتن که آلمان هم چهر فصلو داره و مثل بعضی از کشور ها یکی دوفصلی نیست
و سوال بعدی من اینه که من الان ترم سه دانشگاه آزاد هستم و می خواستم بدونم که با این که مدرک کاردانیم رو دانشگاه دولتی(آموزشکده فنی)گرفتم و کارشناسی رو آزاد آیا شانس رفتن به آلمان رو دارم یا نه و اگر دارم با چه معدل و... واسم خیلی مهمه
و ما یک فامیل تو آلمان داریم و به من میگه بیا اونجا منم یکم دو دل شدم اصلا به نظرتون خوبه برم اونجا و آیا می تونم اوجا کار کنم بیشتر از 20 ساعت در هفته در شرکن فامیلمون یا نه نمیشه
بازم خودتون اطلاعات تکمیلی که مهمه بهش اضافه کنید ممنون می شم چون واسم خیلی مهمه
پیشاپش ار همتون ممنونم
کلاً کشور المان در اروپای غربی از هوای به نسبت معتدل و سردی برخوردار است نه شرجی است و نه خیلی گرم. به طبع هر چه به سمت شمال و شمال شرق کشور المان زندگی کنید هوای به نسبت سردتری لمس خواهید کرد مانند: هامبورگ، برمن، رستوک و لوبک ......... اما به نسبت غرب و مرکز و جنوب هوای معتدل تری داره و در شرایط بهتری است. کلاً نمیشه دقیق گفت کجا بده و کجا خوبه. اما المان از الان رو به سرد شدن میره و تا ژانویه و فوریه ادامه داره و بتدرج خوب میشه.
شانس شما بستگی به معدل و نمره زبان شما داره. فرصت کار هم وجود داره ولی مطمئناً با دانستن زبان المانی شانس پیدا کردنش هم بالا میره.
در کل خودم پیشنهاد میکنم در اروپا تحصیل در اسکاندیناوی و المان جزو بهترین های اروپا است و اگر فرصتش مهیاست حتماً بهش فکر کنید.
ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public