10-10-2016, 12:05 AM
(09-10-2016, 11:33 PM)مهمان نوشته: سلام..... من گرین کارتم رو سال 2014 گرفتم تا الان هم یه مرتبه به آمریکا رفتم و برگشتم ولی از سفر اخرم تا الان یک سال و نیم میگذره میخاستم بپرسم اگه الان سفر کنم به آمریکا گرین کارتم ضبط میشه و برام مشکل ساز میشه... ممنونم
شما نباید بیشتر از یک سال خارج از امریکا باشید و اگر قصد خروج بیش از یک سال داشته باشید، باید قبل از خروج از امریکا اجازه ورود دوباره بگیرید. در عین حال، افراد زیادی هستند که گرین کارت دارند و مدت بیشتر از یک سال در خارج از امریکا بودهاند و بعدا موقع ورود براشون مشکلی ایجاد نشده. موارد معدودی هم بوده که موقع ورود براشون مشکل پیش اومده. در نتیجه رفتار مرز ورودی امریکا همیشه یکسان نیست. سختگیری در فرودگاههای شرقی امریکا مثل نیویورک به نظر بیشتر از مرزهای خلوتتر به نظر میرسه. من معمولا سختگیری کمتری در فرودگاههای کالیفورنیا دیدم. شاید اگر قصد ورود دارید بهتر باشه که از کالیفورنیا وارد بشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.