21-10-2021, 09:37 AM
(18-10-2021, 11:52 AM)mehdi.en نوشته: جناب بابک سلام.....من امسال لاتاری اسمم دراومده و فرم ds رو ارسال کردم. اگر به هر دلیلی به مصاحبه نرسم و سفارت با توجه به پاندمیک وقت مصاحبه نده اگر بخوام دو سه سال دیگه برای تحصیلی اقدام کنم چقدر احتمال ریجکتی داره؟(با توجه به اینکه سفارت دعوت به مصاحبه نکته و تا پایان سپتامبر پرونده بسته میشه)
احتمال رد شدن زیاد نیست. از بسیاری از متقاضیان ویزا در مورد شرکت در لاتری سوال نمیکنند. امیدوارم که مشکلی پیش نیاد و شما به مصاحبه دعوت بشوید، ولی احیانن اگر دعوت نشدید نگران این موضوع نباشید و برای تحصیلی اقدام کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.